You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlilikte imanlı eş

Evlilikte imanlı eş

General
RE: Evlilikte imanlı eş
aynı yerde birlikte cenaze namazı kılan kişilerde cemaattir..

cemaat topluluk,toplanan demek..şuan bizde cemaatiz..sende bu cemaatin içindesin...forum cemaatigülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
sana bir şeyler söyleyeyim mi jumper100 gülen cemaati yüzünden diğer cemaatlerinde hakkina giriyorsun. Ne yapmayi planliyorsun hakkina girdiğin insanlari tek tek bulup helallik dileyecek misin? Yoksa hala insanlarin hakkina girmeye devam edecek misin. Gülen cemaatine topyekün dalamazsin ayrica. Aralarinda ne masum insanlar var. Gerçekten hizmet adina çalişan gülenin gerçek yüzünü görünce cemaatten ayrilan. Televizyon izle biraz jumper100
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
o kişilerden biri de benim gülücük 4 yıl öncesinde anladım
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Konuyu hortlatayım bari gülücük
Rabbim hepimize ilim dolu imanlı Eşler nasip etsin bizleri tamamlayan ruh eşlerimizi helal dairesinde karşımıza çıkarsın inşaallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Allah islam ahlakiyla ahlaklanan ve islami emirleri yerine getiren saygili, merhametli insanlar olmayi ve oyle insanlarla karsilastirmayi ihsan etsin..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Erkeğin de kadının da imanlı ve amel-i saliha olması istenir.
Lakin, toplum, yeryüzü ve yaşanılan coğrafya ve bulunulan ortamlar, İslam prensipleriyle kendini tezyin etmeyince,
İmanlı ve amel-i saliha'ların aile saadetlerinde de son dönemlerde bayağı bayağı çatırtamalar oluyor.
Dolayısıyla, kendisini müslüman olarak tanımlayan her bir insan, öncelikle bunun için çalışmalıdır.
Yoksa, sonumuz pek iyiye gitmiyor diyebilirim.
Karma eğitim, karma çalışma, karma bürolar, karma iş yerleri, karma, cadde, sokak ve mahalle,
Zina, kumar, esrar, faiz, içki ticareti, saat sabah 08:00'da başlayıp gece 00:00'a kadar süren şans oyu kumarları (iddaa, at yarışları vs.), sevgili edinmeler,
Hayat tükettiğimiz caddelerde sonuna kadar serbest ve de yaygın mı yaygın...
İmanlı ve amel-i saliha eş ya da koca bulmak elbet önemli ama en az onlar kadar önemli olan da İslam'ın caddene ve sistemine hakim olmasıdır.
Bugün yeryüzünde, ismi ne olursa olsun, cihad edenlere verip veriştiriyoruz ama,
Savaş onlara emredilen bir şey değil sadece,
Bana da, sana da, ona da emredilen bir şeydir...
Savaşmadan, caddelerde "GÜLLER"in koktuğu vaki değildir...
Hz Adem'den bu yana savaşmadan caddelerde "GÜLLER" kokmamıştır...
Çok iyi değiliz ben kendi hesabıma korkmuyor değilim...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.