You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

" HACI "
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
:sırıtık: tşk.ederm çatlağm iltifatına layık olamaya çalışcam yeni hedefim yüzünü kara çıkarmayıp,daha çatlak olmak... Tongue eeee ne de olsa dediğin gibi çatlak çatllağı bulurmuş...ama demekki ben daha çatlağmki önce ben seni buldm şansına küs canım ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Çok sevrim kendisini.. Tanışmamız bi rüya vesilesiyle olmuştugülücük
Çok cana yakın bi abla..
Her zaman için hakkında hayırlısı olsun inş.. gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
evet canım o rüyayı unutamm maşallah çok güzeldi...anlatma kimseye haaa Tongue saol gülüm hakkaten duaya çook ihtiyacm var bu aralar...bende seni çok seviyorm RABBIM HERZAMN YAR VE YARDMCN OLSN... :ROSE:
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
hucurat kıskanma senide alırız aramıza ama ecrn gebertirim seni sölemeherkese bvizi kıskanıyolar btnm aslı yiwrum sende çook şanslısın krşke bnmde yanımda olsa göreblsem saçını başını yolardım snrlennceeTongue vıyh berber geceçrdi hergünümüz ama nerdee?*....kısmett..biz kardeşiz ama açılıyorumSmiletutmıycam daha fazlaagülücük)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
selamün aleyküm ecrin kardeşim.sitemize açmış olduğun konularla yapmış olduğun yorumlarla renk katıyorsun.Allah senden razı olsun kardeşim.fazla yorum yapmaya gerek yok kardeşlerim senin hakkında güzel yorumlar yapmışlar zaten.sadece bana düşen bu yorumlara imza atmak olacak.Allah hepsinden razı olsun.Allah sayınızı arttırsın inş.Allah gönlüne göre versin kardeşim selam ve dua ile kal sağlıcakla
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
vealykmslm abi...gerçektn samimi söylüyorm seni bu başlk altnda görmek benim için bi şeref...allah hepinzdn razı olsn....hakkınızı helal edin...gönlünüzn güzellikleri her iki dünyanıza yansısın inşaallah... rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
kiyamadim yazayim dedim Big Grin sana olan duygularim anlatmakla bitmez ama idare et şimdilik yazdigim kadar gülücük öncelikle kiskanc birisin kahkaha işine gelmeyen şeye de gicik oluyon Big Grin ama abartmadan önemli olanda o zaten Wink çok konuşkan birisin seninle konuşan hiç bikmaz sohbetinden Big Grin başka ne yazcaktim ben Saskin ezberlemiştim oysa Big Grin neyse geldikce yazarim aklima Wink çok şükür varsin Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.