eeee ne de olsa dediğin gibi çatlak çatllağı bulurmuş...ama demekki ben daha çatlağmki önce ben seni buldm şansına küs canım
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
eeee ne de olsa dediğin gibi çatlak çatllağı bulurmuş...ama demekki ben daha çatlağmki önce ben seni buldm şansına küs canım
saol gülüm hakkaten duaya çook ihtiyacm var bu aralar...bende seni çok seviyorm RABBIM HERZAMN YAR VE YARDMCN OLSN... :ROSE:
vıyh berber geceçrdi hergünümüz ama nerdee?*....kısmett..biz kardeşiz ama açılıyorum
tutmıycam daha fazlaa
)
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
sana olan duygularim anlatmakla bitmez ama idare et şimdilik yazdigim kadar
öncelikle kiskanc birisin
işine gelmeyen şeye de gicik oluyon
ama abartmadan önemli olanda o zaten
çok konuşkan birisin seninle konuşan hiç bikmaz sohbetinden
başka ne yazcaktim ben
ezberlemiştim oysa
neyse geldikce yazarim aklima
çok şükür varsin
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.