You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

" HACI "
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
UÇMUŞSN ZİA... ifade NEYSE DÜŞÜNCELERNZDN DOLAYI HEPİNİZE TŞK.EDERM..ALLAH HEPİNZDN RAZI OLSN..SİZLERDE ALLAH'IN BANA VERMİŞ OLDUGU HEDİYELERSNZ...HAKKINIZI HELAL EDİN..HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYORM..İNŞ.. BÜTÜN SÖYLEDİKLERİNİZE HAKKIYLA LAYIK OLURUM... HERŞEY GÖNLNZCE OLSN... :ROSE:
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
kısım nörüyonuzkii şunu şımartıyonuz başımıza cesssTongue ama çok hoş yazmışın bana niee böle yazan yokyaa (anladın sen onu)ecrinn ben nörecem gııı off offf offf offffSad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
: ) Daha tanımadım Emma, iyi insan oldugunu görecegimden hiç şüphem yok : )
Degerli iLim Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
tabiki layıksın şekerimm....Smilelayık olmasan muhatab bile olmam dermişimm..harbi süper bi kızsın valla ben böle bi kızı ilk defa bu kadarcandan ciğerden tanıdımm varmış demek dünydaa böyle insanlar beni buldu.. iyikide bulmuş..bebişim..canım kankammm benimm...

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Sad ya aşk olsn metin abi bak nazar ettn okuyp üflednmi naptn..tanıdık çok valla benm...bi sürü sevdklerm ve sevenlerm vardı..birnn babası birnn abisi izin vermio birnn pc bozlmuş şansa bak ya tam da benm konuma denk geldi alacagn olsn senn sopa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ONUN HAKKINDA NE YAZAYIMKİ ONU NASIL TANITAYIMKİ O BENİM BİRİCİK DOSTUM,ARKADAŞIM,KARDEŞİM KELİMELER ONU ANLATMAYA YETERMİ HİÇ.O GELMİŞ GEÇMİŞ İNSANLARIN EN MÜKEMMELLERİNDEN BİRİSİ.ONUN VARLIĞI BİLE BENİ RAHATLATIYOR VE MUTLU EDİYOR.İYİKİ ONUNLA TANIŞMIŞ,İYİKİ ONUN DOSTU OLMUŞUM AMA İNANINKİ ARKADAŞLAR BEN HEPİNİZDEN DAHA ŞANSLIYIM İSTEDİĞİM ZAMAN ZÜLOM YANIMDA ONU ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM VE ONU TANIMAYANLARADA ÇOK ŞANSSIZLAR DİYORUM ÇÜNKÜ ONUN GİBİ HARİKA BİR İNSANLA TANIŞMAMAK VE ONU TANIMAMAK BÜYÜK ŞANSSIZLIK DİYORUM.RABBİM ZÜLEYHAMI OKADAR ÇOK ÇOK ÇOK MUTLU ETSİNKİ BU DÜNYADA VE OBİR DÜNYADA HİÇ GÖZÜNDEN BİR DAMLA BİLE YAŞ AKMASIN.SADECE RABBİM İÇİN GÖZ YAŞI DÖKSÜN.RABBİM BÜTÜN MURATLARINI VERSİN VE HİÇ CANINI ACITMASIN....ONU ÇOK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OL BİTANEM AskimAskimAskimAskimAskimAskimAskimAskimAskimAskimAskimAskimAskim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.