You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
ben bu kizi çok seviyorummmmmmmm Big Grin bak heyecanlandim şimdi yaaaa Big Grin ecrin harika birisi onunla iyiki taniştim bana çok yardimci oldular zia ile ikisi ikisininde borcunu ödeyemem züleyha kiz dilim mi tutuldu ne ALLAH razi olsun benim en büyük mutluluguma vesile oldu çok şükür Big Grin ne söylesem az ,az oldu dimi tmm devam ediyom kizma Big Grin çok temiz kalpli çok deger veren benimde çok deger verdigim küsmeyen tatli şeker bir kiz Big Grin ayyyyyyyyyy canmcmmmmm benim yaaaa Big Grin sen ve mutluluk nasil benziyolar birbirlerine Big Grin daha ne yazayim hmmmmm Big Grin inşallah sevdiginle mutlu olursun ömür boyu ALLAH sizi üzmesin iyi ki varsiniz üzgün herşeyini paylaşan beni bu kadar seven tek kizsin çokkkkkkkkkkkkk seviyorum seni daha çok yazacam seni tanidikca aslinda bu kadari bile benim mutlulugum için yeterli ama olsun :Askim ALLAH yar ve yardimcin olsun canmcmmmm
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
aman bitanem naptık ya seviyosn diye sana öyle geliyo valla mahçup ediyosn beni...sevgiler,gönüller karşılklı iyiki varsn benm hakkmda iyi düşündklernn bin mislini allah sana daha hayırlı daha güzel şekilde versn inş..dur kız bende heyecanlndmm herşey gönlün gibi güzel olsn inşaallah Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.