Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ECRİN_ZÜLEYHA
ECRİN_ZÜLEYHA

ama melek gıbı kalbı wardır . sürahinin

kalbının temızlıgı hayatına yansısın onun
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
erva yenı dogdu
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
RABBIM razı olsn cümlenzdn...reyhan ablacm bitanesn...metin abi sende öyle...zelalcm sağolasn canım....biraz erken oldu gibi geldi bana nüket abla...bugün üyeliğimn 2.ayındaym tam
sessz sedasz bi kösede yorm yapp konu ekliyom allah razı olsn tanıyandan da tanımayandan da....sizleri çok seviyorm yolunuz açık olsn...herşey gönlünüzce olsn....
SEVDİĞİM BİR İSME SAHİPSİN...
ÇOK İYİ TANIMIYORUM FAKAT KISA ZAMANDA UZUN BİR YOL KATETTİN..
ÇOK AKTİF VE ÇALIŞKAN BİR KARDEŞİMİZSİN...
BİN KÜSÜR MESAJI İKİ AYDA KAYDETMEN BİZLER İÇİN VERİMLİ BİR DURUM...
RABBİM ECRİNİ SANA BOL BOL İHSAN ETSİN İNŞAALLAH...
SELAMETLE...
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
onu tanimak çok güzel oldugunu biliyorum ama yaşamak daha bi güzel çok şükür ALLAH ima böyle iyi kalpli güvenilir inancli birisini tanimişim..dostlarina, arkadaşlarina, sevdigine çok deger veren en önemlisi bu verdigi degeri sevgiyi karşisindakine belli eden ilgi gösteren birisi ayrica çok bilincli birisi ne yaptigini bilen duyarli birisi
sakin abarttigimi düşünmeyin çünkü onu taniyorum ve yaşiyorum sizlerde inş. taniyinca daha iyi anlayacaksiniz...ALLAH onu eksik etmesin hepimizden...E n güzel vakitler onunla gecen vakitler
C anima can gönlüme derman kelimeler
R aziyim onun her haline her duygusuna
İ çimde büyüyen sevgisine
N olur hiç bitmesin bu sevgin o gönlünde

Z aman gecmez sevginden dostlugundan yoksun
Ü züntü ugramasin ruhuna gülsün yüzün
L ayiksin her türlü güzellige mutluluga
E bediyen sahip ol ALLAH imin verdigi huzura
Y anindan ayirmasin sevdiklerini bi ömür boyunca
H ayat dolu bakişlarin gülüşlerin
A LLAH im hediyesisin bana ve seni sevenlere
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi