You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(...)
ECRİN_ZÜLEYHA
değerli üyemiz ECRİN_ZÜLEYHA hakındaki duygu ve düşüncelerini bu başlık altında alalım arkadaşlar
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-07-2009, Saat:10:22 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
LoadinG....*
RE: ECRİN_ZÜLEYHA
kımse bısı yazmaaz kımse tanımıo cunkuTongueTongueTongue ama melek gıbı kalbı wardır . sürahininTongueTongueTongue kalbının temızlıgı hayatına yansısın onungülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yeni yaşın hayırlı olsun
Degerli z£LaL Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
zelal yanlıs kısı bu zelıha kahkaha kahkaha erva yenı dogduSmile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çok şeker bir kardeşimiz ecrin züleyha forumdada bir hayli aktif maşallah gülücük her şey gönlünce olsun züleyhacım selam ve dua ile... rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "

RABBIM razı olsn cümlenzdn...reyhan ablacm bitanesn...metin abi sende öyle...zelalcm sağolasn canım....biraz erken oldu gibi geldi bana nüket abla...bugün üyeliğimn 2.ayındaym tam ifade sessz sedasz bi kösede yorm yapp konu ekliyom allah razı olsn tanıyandan da tanımayandan da....sizleri çok seviyorm yolunuz açık olsn...herşey gönlünüzce olsn.... rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
Ecrinciğimm süper bi kızz kankamm süper bi kalbi var ben bömle bi kız hiç bölöe birini tanımamamıştım ıs sen melekmisn in msn peri msnn çok sewiyomm yaaaa bu kıs benim herşeyimmm cadıı daha ne deyimm yazacak çok şey var ama aklıma gelmiyoo seni sewiyorum btnmm hep mutlu ol inşallahgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
SELAMÜN ALEYKÜM ZÜLEYHA...
SEVDİĞİM BİR İSME SAHİPSİN...
ÇOK İYİ TANIMIYORUM FAKAT KISA ZAMANDA UZUN BİR YOL KATETTİN..
ÇOK AKTİF VE ÇALIŞKAN BİR KARDEŞİMİZSİN...
BİN KÜSÜR MESAJI İKİ AYDA KAYDETMEN BİZLER İÇİN VERİMLİ BİR DURUM...
RABBİM ECRİNİ SANA BOL BOL İHSAN ETSİN İNŞAALLAH...
SELAMETLE...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-02-2009, Saat:01:55 PM, Düzenleyen: ASUDE.
© 9492.698875 ©
haklisin erva yazacak çok şey var züleyha için birazda ben devam edeyim O BİTANE VALLA onu taniyanlar böle söylüyo zaten tanimayanlarda taniyinca eminim öyle söleyeceklerdir...ama sizler taniyosunuz ama benim bi farkim var hem taniyorum + hem yaşiyorum gülücük onu tanimak çok güzel oldugunu biliyorum ama yaşamak daha bi güzel çok şükür ALLAH ima böyle iyi kalpli güvenilir inancli birisini tanimişim..dostlarina, arkadaşlarina, sevdigine çok deger veren en önemlisi bu verdigi degeri sevgiyi karşisindakine belli eden ilgi gösteren birisi ayrica çok bilincli birisi ne yaptigini bilen duyarli birisi gülücük sakin abarttigimi düşünmeyin çünkü onu taniyorum ve yaşiyorum sizlerde inş. taniyinca daha iyi anlayacaksiniz...ALLAH onu eksik etmesin hepimizden...

E n güzel vakitler onunla gecen vakitler
C anima can gönlüme derman kelimeler
R aziyim onun her haline her duygusuna
İ çimde büyüyen sevgisine
N olur hiç bitmesin bu sevgin o gönlünde
rosegulrosegulrosegulrosegulrosegulrosegulrosegul

Z aman gecmez sevginden dostlugundan yoksun
Ü züntü ugramasin ruhuna gülsün yüzün
L ayiksin her türlü güzellige mutluluga
E bediyen sahip ol ALLAH imin verdigi huzura
Y anindan ayirmasin sevdiklerini bi ömür boyunca
H ayat dolu bakişlarin gülüşlerin
A LLAH im hediyesisin bana ve seni sevenlere
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-02-2009, Saat:03:54 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.