You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Cvp: CESSES
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesin konusu böyle oluyo aslında nede olsa buda bi görüş ifadeamannn ben masum biriyim kimseye bişi demem yazın gönlünüzden ne koparsa ifade

heheaa aslında gnlümden bişi de koptuu yok ya neseegülücükbi daha yaziim dedim hihi fena mı işte

ceso ei biridir hihi bunu kaç kere dedim yawsSaskinhaha ben kendilerine sürekli soru sorarım saolsun cwp werirgülücükönce birascık gıcık etse de sorun deilWinknese yaws gewezedir kndisi...Allah yolunu acık etsin bea ....can skntısı nelere kadiirgülücükoturdum cesoya yorum yazdım....

kendimi lokman dert dinleyen cvp veren biri sandım ama iyidir yaa halimden çok memnunum iyi ki varsınız hepinizifademerve sende iyi sinir oluyon çok gülüyom saolasın ALLAH razı olsun:D

zuahah senden de hatta cümlemisden seni fazla mı öwdüm yaws........
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: CESSES
Cesses hakkında hiçbir şey bilmem ama bildiğim kadarıyla safayla ii bi dostlukları var dostumun dostu benim de dostumdur:D:D yazılarını da severek okurum yani:D
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES
Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cesses hakkında hiçbir şey bilmem ama bildiğim kadarıyla safayla ii bi dostlukları var dostumun dostu benim de dostumdur:D:D yazılarını da severek okurum yani:D

dostumun dostunun benimde dostumdur tabi kiifade :Dsaolasın kardeşim:Dtanırız zamanla birbirimizi Winkifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
aslında kimse hakkında yorum yapmayı sevmem bi kişiye istei üzerine yaptım birine de gönlümden koparak yaptımgülücük bilen kendini bilior zatenTongue bide buraya yapim dedm maksat muhabbet olsun gülücük arkadaşı tanımıorum ki nesine yorum yapimTongue sadece biraz gariban onu biliorumgülücük desteğimiz sayesinde toparlanır inşallahTonguegülücük

hadi sana bu kadar yeter gerisini de Allah versin not: bana fazla yaklaşma yaklaşan pişman oluorgülücük böyle uzaktan anlaşalım hatta anlaşmayalım bileTongue gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında kimse hakkında yorum yapmayı sevmem bi kişiye istei üzerine yaptım birine de gönlümden koparak yaptım:bilen kendini bilior zatenTongue bide buraya yapim dedm maksat muhabbet olsun arkadaşı tanımıorum ki nesine yorum yapimTongue sadece biraz gariban onu biliorum desteğimiz sayesinde toparlanır inşallahTongue

hadi sana bu kadar yeter gerisini de Allah versin not: bana fazla yaklaşma yaklaşan pişman oluor böyle uzaktan anlaşalım hatta anlaşmayalım bile

yorumun için tşkler ifadeacıkcası senden farklı bi yorum beklemiyodum ama yorum yorumdur insan içindekini yansıtırmış içindekiler için saol ifadesana da lakap taktım kibaralice die ama ilk defa lakabına uymayan birisinifadekibaralice ama sözde tabi ki ifadeevt saolsun arkadaşlar çok destek verdiler farkındayım zaten ama en cürük destek sensin ifadeolsun yinede destek destektir arada bi çürük destek olsun varsınifadeALLAH senden de razı olsun inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
daha içiimden geçenleri yazmadım henüz içimden bişey geçmedigülücük ben kibar olduğumu sölemedim çoğu zamanTongue sana öle gelmiş iştegülücük benim suçum mu yanigülücük
destek olacak bi şey yaptın ona da teşekkür ettikTongue daha ne istiosungülücük sölede bilelim yaneTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha içiimden geçenleri yazmadım henüz içimden bişey geçmedigülücük ben kibar olduğumu sölemedim çoğu zamanTongue sana öle gelmiş iştegülücük benim suçum mu yanigülücük
destek olacak bi şey yaptın ona da teşekkür ettikTongue daha ne istiosungülücük sölede bilelim yaneTongue

içinden gecenler neymiş bakim yazda bi zahmet ögrenelim ifadeben bişey istemem verirlerse ALLAH razı olsun derim o yeterli benim içinifadesöledim bildin mi ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.