You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün bütün üyelere yenıden yorum yazıyomgülücük
aff ceso afffffgülücük bni üzgün halimle bi annem bi de ceso görmüştürWink
saolsun çoğu konularda yardım eder bana başım sıkışınca bilgisine danıştığım birisigülücük
öle deli dolu matraktır ama bilgi küpüdür maşallahgülücük iyiki varsın cesorosegul

agzına saglık ALLAH razı olsun sende iyi ki varsın yaa rosegul Winkbende senin için yorumumu senin bölüme yazmak istiyorum Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:agzına saglık ALLAH razı olsun sende iyi ki varsın yaa rosegul Winkbende senin için yorumumu senin bölüme yazmak istiyorum Wink

dett şımarma hemengülücük
şımarık şeyifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:agzına saglık ALLAH razı olsun sende iyi ki varsın yaa rosegul Winkbende senin için yorumumu senin bölüme yazmak istiyorum Wink

dett şımarma hemengülücük
şımarık şeyifade

gazı ver ver ver sonrra şımarık de ifadeifadealemsin sen yaaa ifadegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: CESSES
SmileSmile yok yauw şımarman için öyle yazmştım zaten kahkaha
şaka şaka içimden gelenler ve doğru olanları yazdım yorumumda (şımarık meselesi hariç)gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-07-2008, Saat:03:49 PM, Düzenleyen: Qbra.
© 9492.698875 ©
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SmileSmile yok yauw şımarman için öyle yazmştım zaten kahkaha
şaka şaka içimden gelenler ve doğru olanları yazdım yorumumda (şımarık meselesi hariç)gülücük

hah şöyle samimi olmasan zaten o cümleleri bir araya getirmen zor olurdu yani biliyom içinden gecenleri yazdıgını gülücükifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani bz senınle samimiyiz beyefendi lütfen aradaki sınırı aşmayıngülücük

ifadeevt haklısınnn öyleyiz karizmsen bu aleme yetersinde artarsında kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.