You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

S3Nİ S3VİYORUMM
RE: CESSES
cess. kardeşmm gerçektenn çok içten ve samimi,sıcak birisii o ve onn gibi çok değrli insanlar var bu sitedee herzmn yardmcı oluyo saolsnn ii muhbbet ediliyoo maşll. herznm dualrmdasn cess..Rabbm gönlündekini versn tez eldenn..herşey gönlünce olsunn...rosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: CESSES
selamun aleykum kardesım Allahın bereketı ve mafıretı ustune olsun.
mncelıkle yorum yazmayalı baya olmus . kardesım dıe soluorum. gercekden ole bı kardes gıbı olduk bız. bn ınt arkadslıklara pek guvenmezdım ama sımdı herseyımı ona bırakıp gıdebılırım . Tek kelıme ıle ock ıyı bır ınsan melek gıbı dıebılırım. (gazıantepden pek cıkmaz ama sasırdım ) Rabbım butun sıkıntılarını alır ıns senden . dualarımdasın
selam ve duayla zıyaaa ( ifade ifade ifade )

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.