Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
CESSES
CESSES
artislik yapma :P
[/quote]
sen astsolist olunca benim artistligime gerek kalm?ten buyur senin meydan astsolistim
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesin konusu böyle oluyo aslında nede olsa buda bi görüşamannn ben masum biriyim kimseye bişi demem yazın gönlünüzden ne koparsa
heheaa aslında gnlümden bişi de koptuu yok ya neseebi daha yaziim dedim hihi fena mı işte
ceso ei biridir hihi bunu kaç kere dedim yawshaha ben kendilerine sürekli soru sorarım saolsun cwp werir
önce birascık gıcık etse de sorun deil
nese yaws gewezedir kndisi...Allah yolunu acık etsin bea ....can skntısı nelere kadiir
oturdum cesoya yorum yazdım....
kendimi lokman dert dinleyen cvp veren biri sandım ama iyidir yaa halimden çok memnunum iyi ki varsınız hepinizmerve sende iyi sinir oluyon çok gülüyom saolasın ALLAH razı olsun:D
zuahah senden de hatta cümlemisden seni fazla mı öwdüm yaws........
*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin!
Caracush Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cesses hakkında hiçbir şey bilmem ama bildiğim kadarıyla safayla ii bi dostlukları var dostumun dostu benim de dostumdur:D:D yazılarını da severek okurum yani:D
dostumun dostunun benimde dostumdur tabi ki
:Dsaolasın kardeşim:Dtanırız zamanla birbirimizi 
bilen kendini bilior zaten
bide buraya yapim dedm maksat muhabbet olsun
arkadaşı tanımıorum ki nesine yorum yapim
sadece biraz gariban onu biliorum
desteğimiz sayesinde toparlanır inşallah

hadi sana bu kadar yeter gerisini de Allah versin not: bana fazla yaklaşma yaklaşan pişman oluor
böyle uzaktan anlaşalım hatta anlaşmayalım bile
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında kimse hakkında yorum yapmayı sevmem bi kişiye istei üzerine yaptım birine de gönlümden koparak yaptım:bilen kendini bilior zatenbide buraya yapim dedm maksat muhabbet olsun arkadaşı tanımıorum ki nesine yorum yapim
sadece biraz gariban onu biliorum desteğimiz sayesinde toparlanır inşallah
hadi sana bu kadar yeter gerisini de Allah versin not: bana fazla yaklaşma yaklaşan pişman oluor böyle uzaktan anlaşalım hatta anlaşmayalım bile
yorumun için tşkler
acıkcası senden farklı bi yorum beklemiyodum ama yorum yorumdur insan içindekini yansıtırmış içindekiler için saol
sana da lakap taktım kibaralice die ama ilk defa lakabına uymayan birisin
kibaralice ama sözde tabi ki
evt saolsun arkadaşlar çok destek verdiler farkındayım zaten ama en cürük destek sensin
olsun yinede destek destektir arada bi çürük destek olsun varsın
ALLAH senden de razı olsun inş.
ben kibar olduğumu sölemedim çoğu zaman
sana öle gelmiş işte
benim suçum mu yani
destek olacak bi şey yaptın ona da teşekkür ettik
daha ne istiosun
sölede bilelim yane
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha içiimden geçenleri yazmadım henüz içimden bişey geçmediben kibar olduğumu sölemedim çoğu zaman
sana öle gelmiş işte
benim suçum mu yani
destek olacak bi şey yaptın ona da teşekkür ettikdaha ne istiosun
sölede bilelim yane
içinden gecenler neymiş bakim yazda bi zahmet ögrenelim
ben bişey istemem verirlerse ALLAH razı olsun derim o yeterli benim için
söledim bildin mi
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
haha ben kendilerine sürekli soru sorarım saolsun cwp werir