You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
Cvp: RE: CESSES
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendisini tanimiorum fakat arada bir oyunlarin birinde bişeyler farkettiginin farkina vardimgülücük hayatin farkinda olan bir insan galiba..

bende seni şimdi tanıdım :Dhayatın farkında oldugumu bilen biri beni tanıyo demektirifadeALLAH RAZI OLSUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendısını pek tanımıyorum ama
guzel bır paylasımcı kardesımız
bu performansın devamını dılerım

ALLAH razı olsun kardeşim seninde paylaşımlarını takip ediyom seninde güzel paylaşımların var bilgilendirdigin için paylaştıgın için bende tşk ederimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: CESSES
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy bende yorum yapmak istiorum yapabilir miyim gülücük
(ne kadar kibarım gördünüz mügülücükTongue)

yap yap tabi ki yap ifadeyorumlarını bekliyomifadekibaraliceifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: CESSES
lütfen başlığa görüşlerinizi bildirin konuyu katl etmiyelim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ifadeherkesin konusu böyle oluyo aslında nede olsa buda bi görüş ifadeamannn ben masum biriyim kimseye bişi demem yazın gönlünüzden ne koparsa ifade

heheaa aslında gnlümden bişi de koptuu yok ya neseegülücükbi daha yaziim dedim hihi fena mı iştegülücük

ceso ei biridir hihi bunu kaç kere dedim yawsSaskinhaha ben kendilerine sürekli soru sorarım saolsun cwp werirgülücükönce birascık gıcık etse de sorun deilWinknese yaws gewezedir kndisi...Allah yolunu acık etsin bea ....can skntısı nelere kadiirgülücükoturdum cesoya yorum yazdım....gülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesin konusu böyle oluyo aslında nede olsa buda bi görüş ifadeamannn ben masum biriyim kimseye bişi demem yazın gönlünüzden ne koparsa ifade

heheaa aslında gnlümden bişi de koptuu yok ya neseegülücükbi daha yaziim dedim hihi fena mı işte

ceso ei biridir hihi bunu kaç kere dedim yawsSaskinhaha ben kendilerine sürekli soru sorarım saolsun cwp werirgülücükönce birascık gıcık etse de sorun deilWinknese yaws gewezedir kndisi...Allah yolunu acık etsin bea ....can skntısı nelere kadiirgülücükoturdum cesoya yorum yazdım....

kendimi lokman dert dinleyen cvp veren biri sandım ama iyidir yaa halimden çok memnunum iyi ki varsınız hepinizifademerve sende iyi sinir oluyon çok gülüyom saolasın ALLAH razı olsun:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: CESSES
valla kendisi hakkında ne düüşndüğümü söylemiyecem Tongue pek memnun olmaz sanırım Tongue

üyeliğide beni pek ilgilendirmiyor Tongue başlığı da kendisi gibi olmuş zaten Tongue

ama şunu söyleyebilirim benden iyi değil Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kendisi hakkında ne düüşndüğümü söylemiyecem Tongue pek memnun olmaz sanırım Tongue

üyeliğide beni pek ilgilendirmiyor Tongue başlığı da kendisi gibi olmuş zaten Tongue

ama şunu söyleyebilirim benden iyi değil Tongue

çok tşk ederim Winksenden iyi olmayım bu bana yeter Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.