You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: CESSES
züleyha ile baş ederim ama destegin de zarari olmaz Big Grin ayni şehirde olmasak da destegin için sagol kardeşim Wink züleyha ile ayni şehirde olmak nasil bi duygu biliyon mu Big Grin hmmmmm__________________________________________ Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2009, Saat:06:26 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
LoadinG....*
Smile) aman kardesım kalsın anlat maBig Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
senede bır gun parcası hepınıze gelsın TongueTongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
haaaa anadım ama yok kalsın yorm fln cıkk Smile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
CESSES, ne anlama geldigini söylemedin ama çok karizma bi nick Big Grin seninle dershanede taniştigimiza çok memnun oldum o kadar vakit içinde bana çok yardimin oldu ALLAH razi olsun Big Grin senden hiç şikayet etmedim,hep güler yüzlü davrandin,çokk ama çok iyi ve degerli birisin, seni taniyan bilen herkes için Wink bu siteye senin sayende üye oldum çok fazla yorum yazmasamda çok okuyorum dini bilgiler ve diger şeyleri ve senin konularinida hepsi çok faydali ve güzel ayni için gibi güzeller rosegul sen benim mutluluguma çok katkida bulundun gülücük hakkini ödeyemem helal et utanmak seni iyi ki tanimişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ki varsin ALLAH eksik etmesin seni sevdiklerinden çok sevilen birisin belli oluyor , bende ayni düşüncedeyim rosegul sana güvenmeseler iyi oldugunu bilmeseler sevilmezsin bende güveniyorum, ve iyi bir kalbin oldugunu biliyorum o yüzden bende ayni duygudayim . Sana ve mutlulugun içinde hep dua ediyorum Wink ayrica seni seven ne şansli herşey o güzel gönlünce olsun Wink ALLAH a emanet ol rosegul
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-03-2009, Saat:03:29 PM, Düzenleyen: Rose.
Forumcu
ımm ben kendisini tanımasamda bu forumda olduğuna göre iyi biri.eminim anlaşabileceğim biridir.zira herkes kendisinden iyi bahsediyo.Askim
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-03-2009, Saat:03:26 PM, Düzenleyen: derviş.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.