ayni şehirde olmasak da destegin için sagol kardeşim
züleyha ile ayni şehirde olmak nasil bi duygu biliyon mu
hmmmmm__________________________________________
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ayni şehirde olmasak da destegin için sagol kardeşim
züleyha ile ayni şehirde olmak nasil bi duygu biliyon mu
hmmmmm__________________________________________
) aman kardesım kalsın anlat ma
dökemedim kelimelere dökmesemde olur yaşiyorum zaten yaşamak önemli :sırıtık:

seninle dershanede taniştigimiza çok memnun oldum o kadar vakit içinde bana çok yardimin oldu ALLAH razi olsun
senden hiç şikayet etmedim,hep güler yüzlü davrandin,çokk ama çok iyi ve degerli birisin, seni taniyan bilen herkes için
bu siteye senin sayende üye oldum çok fazla yorum yazmasamda çok okuyorum dini bilgiler ve diger şeyleri ve senin konularinida hepsi çok faydali ve güzel ayni için gibi güzeller
sen benim mutluluguma çok katkida bulundun
hakkini ödeyemem helal et utanmak seni iyi ki tanimişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyi ki varsin ALLAH eksik etmesin seni sevdiklerinden çok sevilen birisin belli oluyor , bende ayni düşüncedeyim
sana güvenmeseler iyi oldugunu bilmeseler sevilmezsin bende güveniyorum, ve iyi bir kalbin oldugunu biliyorum o yüzden bende ayni duygudayim . Sana ve mutlulugun içinde hep dua ediyorum
ayrica seni seven ne şansli herşey o güzel gönlünce olsun
ALLAH a emanet ol
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.