Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
CESSES
CESSES

free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esselamü aleyküm
Öncelikle cesses ne demek bana söylermisin kardeşim
İsmin Ziya sanırım çok güzel bir isim, ilk gördüğümde yani forumda, dedim bu avatarda nedir sonra çok sevimli geldi tabiki bazı korkuç avatarları görünce dedim en güzeli bu
Beni güldüren kişilerden biri, sosyal biri, varlığını hemen hissettiriyor.
Sonra nazik bir erkek kardeşim bu özelliğini de seviyorum. Mesela bir kaçgün oldu sanırım bir başlık açmıştı samimi dua etmekle ilgili başından geçen bir olayı çok içten anlatmış bu da insana değer verdiğini gösterir yani ağır abi tavırlarında kasıntı tiplerden değil..
Ben kardeşimi sevdim, rabbimde sevsin inşaALLAH..
Allah işini gücünü rastgetirsin.
Selametle..
Aleyküm selam;
Benim hakkımda ki düşüncelerin için ALLAH razı olsun sizde benim gercekten deger verdigim ,merak ettigim, saygı duydugum birisisiniz. avartarım korkunc olabilir ama benim için korkunc degil bi anlamı var avartarımın o işaretle :D...CESSES konusuna gelince o kelime benim için dünyada ki en önemli şeylerden bitanesi ve bende kalsın anlamı

Sizi güldürdüysem veya küçük bi tebessümünüze sebep olduysam mutlu olmamak için bi sebebim yok mutlu oldum valla...ben bu forma tevafuk olarak üye oldum ve kısa sürede ısındım ve burdaki diger kardeşlerimizi çok yakın gördüm kendime kısa sürede benimsedim bu yüzden çok içten davranıyorum ve davranacagımda inş.
Sizler benim için önemli olmasanız,burdan alacagım bilgiler önemli olmasa veya küçük de olsa benim bi katkım olmayacagı bi yerde boşa vakit harcamak istemem.
ALLAH gönlünüze göre versin selam ve dua ile inş.

Avatarında korkunç değil ayrıca sana yakışıyor.
Güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim.
Değer verip değer görmüşsün ne güzel, bizleri sevmene de sevindim.
Selam ve du'ayla..
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvallah kardeşim nasıl istersen tabi ki sadece merak ettim demek ki herşeyi merak etmemek gerekiyor
Selam ve du'ayla..
Allah razı olsun + tşkürler ederim
avartarıma korkkunc demeyen
hatta yakışıyo diyen bi sen cıktın
:Dçok sagol yaa çok iyi oldu bunu söylemen :DValla acık sözlüyüm bende seni hep imzandaki kız sanıyom biliyom o degilsin ama Free nickinin sahibi o kız sanıyom veya öyle sanmak istiyom
Allah gönlüne göre versin inş. çok temiz içten bi kalbin ve düşüncelerin var :D
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvallah kardeşim nasıl istersen tabi ki sadece merak ettim demek ki herşeyi merak etmemek gerekiyor
Selam ve du'ayla..
Allah razı olsun + tşkürler ederimavartarıma korkkunc demeyen
hatta yakışıyo diyen bi sen cıktın
:Dçok sagol yaa çok iyi oldu bunu söylemen :DValla acık sözlüyüm bende seni hep imzandaki kız sanıyom biliyom o degilsin ama Free nickinin sahibi o kız sanıyom veya öyle sanmak istiyom
Allah gönlüne göre versin inş. çok temiz içten bi kalbin ve düşüncelerin var :D
Senden de razı olsun rica ederim kardeşim, bende kendimi imzamdaki kız sanmaya başladım aslında benziyoruzda

İnşaALLAH dediğin gibi temizdir kalbim rabbim utandırmasın!
Selam ve du'ayla..
ECRİN_ZÜLEYHA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya cesses gibisi var mı merak ettiğim için soruyorm bitanesin süper ötesi yani hiper.RABBİM işini gücünü rast getirsin.duanı bekliyormm
amin.cümlemizin işini gücünü rast getirsin ALLAH ım inşallah.şımarttın beni:Dne kadar hak ediyom bilmiyorum ama ALLAH razı olsun ALLAH eksik etmesin seni DUALARIMDASIN...
ama bn ıcımden gelenlerın hepısını yazcam:sırıtık:
kalbı yuregı cok guzel kardesım oturaklı espırılı herseyı ıle 4/3,99 luk bı kardesım tek eksik yanı fenerli olması
bıde bjk olsa
benden tam puan alıcakdı ama neyse :sırıtık: buda guzel allah kalbıne gore versın kardesim dularım seninle birlikde bilirimki senin dualarında benimle birlite.. he bıde sole bakdım en cok yorumu sen almısın dıe dedeim ne kadar cok sevilio
ama bı bakdım baskalarından cok kendi yorum yapmıs

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi