Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Başımız Sağolsun
Başımız Sağolsun
allah rahmet eyleisn..herkesin bi eceli var..allahın yazdığındabaşkası olmaz..
allah razhmet eylesin allah ailesine sabır versin
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
keşke helikopterle gitmeselerdi.keşke muhabirin cep telefonunun şarjı bitmeseydi,keşke helikopterin gprs i çalışsaydı.keşke olay yerine daha erken ulaşılsaydı, keşke çok sayıda baz istasyonu olsaydı.keşke ilk gün köylülerin dedikleri dikkate alınsaydı.keşke kar yağmasa ,tipi olmasa,dondurucu soğuk yerini yazdan kalma bir güne bıraksaydı..keşke keşke keşke.....
amerikadan bir misafir gelseydi ve bu olay aynı yerde onların başına gelseydi bulunması 2 saati bulmazdı niye? çünkü onlar seferber olurdu,programlı çalışırlardı,son teknolojiyle yerin dibindeki canlıları bile bulup çıkarırlardı..
şu saat olmuş hala 5 kişimi 6 kişimi ölen o bile net değil..
enkazın bulunduğu haberi 4 te geliyor 17 kişi soğukta bekliyor sivil savunma ekipleri 21-22 gibi ulaşıyor enkaza..neredeyse o 17 kişide donacak.
yazık ne diyeyimki..altlarındaki makam arabalarından,oturdukları ceylan derisi koltuklardan vazgeçip adam gibi bir ekipman oluştursalar belkide bu ve bunun gibi birçok kazanın önüne geçecekler..
ondan sonra ne gelirse ALLAH 'tan..yahu sen önce elinden geleni yapta ondan sonra ALLAH 'tan de..
dersine çalışma sonra kötü not alınca ALLAH 'tan bil.
iki tane yabancı dağcı kaldı dağın tepesinde elleriyle koymuş gibi buldular..bilmem kaç tane pkklıyı termal kameralarla ,uydudan takip edebiliyorlar..
artık ne diyeceğimi bilmiyorum bir daha muhsin abide yanındakilerde geri gelmez..ama eğerki ihmal varsa bunca insanın hakkı helal değildir..
geride kalanlara sabır diliyorum.ALLAH (cc) rahmetini esirgemesin..inşaallah bu dünyada çektikleri kefaret olur..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi