You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başımız Sağolsun

Başımız Sağolsun

Uzman
RE: Başımız Sağolsun

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ekrem..herkesi kendin bilme..partizanlık yapan senden başkası değil..düne kafdar fotomaçtan başka ne okudun..bi fikrin bile yoktu..bugün okumaya başlamakla burda ahkam kesilmez..bu da sana son sözümdür..niye söylediysem artık..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bi kere benim tuttuğum savunduğum bir parti yokki particilik yapayım allahını seversen benim içni akpde aynı saadette ama siz yanlışa yanlış demiyorsunuz.Hercai demişsinki devletmi söyledi.Yahu sen dinlemedinmi 6 cesedede ulaşıldı diye bütün kanallarda bas bas bağırdılar. şimdi yok diyolar ceset.Sen ilk gün dinlemedin galiba hepsi iyi şimdi görüştüm hastanedeler diyen valiyi.İlk gün yerlerini tespit etseydiler hava iyiydi erken davranılsaydı bi kaç kişinin kurtulma şansı olabilirdi.Hem daha bi kaç güne kadar hollandada uçak düştü devletin bakanı ne dedi duymadınmı ben pilotla görüştüm gayet iyi ama pilot ölmüşgülücük burda particilik yapan sizsiniz aka ak demeyi biliyosanız karayada kara deyin ki kendimizi düzeltelim birdaha bu tür şeyler yaşanmasın körü körüne davranmayın bu kadar cahil olmayın yahu. Ben saadetçilere kızardım ampulculer siz onlardanda beter çıktınız valla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hercai alıntı yapmıyorum çünkü çok karışıyor.
ben ne yazmışım bir daha oku arkadaşım ALLAH'ın dediğine kimse birşey demiyor ecelin kimi ne zaman nerede nasıl bulacağını bilemeyiz buna lafım yok..daha öncede yazmıştım.ben diyorumki keşke daha erken müdahale edilseydi en azından kendimize düşeni yapmış olurduk bugün keşke demezdik..ihmal yok derdik..

sen bana sadece karşıt kanalları dinlemişsin diyorsun ama anladığım kadarıyla yaptığın yorumlardan birçok konuşulandan haberin olmamış..ben sivaslıyım ve muhsin abi dayımında babamında yakın arkadaşı bunu söylemeyecektim ama sen sivastan haber aldım dememi sanki farklı düşünmüş gibi davrandığın için mecbur kaldım.benim dayım olay netleşene kadar muhsin abilerin evinden çıkmadı.ilk günden beri nasıl haber alırız kurtulurmu diye koşturdu.tvde o söylenmiş bu söylenmiş bir yere kadar doğru gerisi hikaye..muhsin abinin babası ihmal yok dedi diyorsun..yaşlı başlı adama doğru düzgün tv bile izletmediler..ayrıca ne desin devletin ihmali mi var desin..2000 kişi aradı diyorlar o ikibir kişi köyde bekletildi.dağda arama yapan 200-300 kişiydi.bunların bir çoğuda sivastan giden gönüllülerdi.
ayrıcada koruculara ellerinde ekipman yok başlarına birşey gelir diye yasak getirilmiş..korucular olay günü haber verince enkaz hemen bulundu sanmışlar aramamışlar.son gün hala bulunamadığını öğrenince muhtar bir ekip kurmuş o şekilde aramaya çıkmışlar...
ve enkazı buldukları halde bir sürüde azar işitmişler neden kafanıza göre aramaya çıktınız ya sizde donsaydınız diye..,
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
en azından bunlar korucu burayı iyi bilirler deyip onlarıda arama kurtarma ekibine katsalardıda muhsin abi üzerinde 1,5 metre karla bulunmasaydı..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Başınız sağolsun Feyzacığım...

Rabbim sabır versin, çok zor bir şey gerçektende hepimiz çok üzüldük üzgün

Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
az kaldı adamın 40 çıkcak siz burda tartışmaya devam edim hemi
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.