You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başımız Sağolsun

Başımız Sağolsun

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Başımız Sağolsun
Arkadaşlar herkez bi konu açmış ayrı ayrı başlıklar açmayın lütfen tek bir başlık altından devam edelim.Hepimizin başı sağolsun acı haber geldi kaza geçiren 6 kişide hayatını kaybetmiş maalesef.Beklenen bi haberdi maalesef ki ama inanın hayatımda en çok üzüldüğüm ölüm haberlerinden biriydi çünkü .İnsanlar kaza geçiriyor telefonla yardım istiyolar ve günlerce orda ölüme terkediliyolar bu nasıl bir devlettir anlamadım.Enkazı devlet görevlileri değil aranılan yerden farklı bir yerde köylüler buluyor bu bile herşeye yeter diğer spekülasyonları saymıyorum bile.Adam arıyor 20 dk telefonla konuşuyor yardım istiyor ve aradan 3 gün geçiyor hala bulamıyorsun bu resmen aciziyet komedi ve ihmal bence en büyük suç devlet görevlilerin bu işi bıraksınlar.adam göz göre göre çaresizlik içinde hayatını kaybetti yazık yaa allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş. sorumlulardanda hesabı sonuna kadar sorulsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Başımız Sağolsun
Rabbimden merhumlara rahmet yakınlarına sabır diliyorum...
Sad
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
anlayana siviri sinek saz anlamayana davul zurna az
allah razhmet eylesin allah ailesine sabır versin

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah'tan hepsine rahmet diliyorum mekanlarını cennet eylesin Rabbim...gerçekten çok acı bi olay... keşkeler anlamsız kalır bi nokta da ama yerleri daha erken tespit edilebilseydi keşke ...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
işte sözün bittiği yer burası..yürekler yandı,ocaklar söndü, iha muhabirinin 2 küçük yavrusu babasız büyüyecek..ve elde yine sadece bir avuç keşke var.
keşke helikopterle gitmeselerdi.keşke muhabirin cep telefonunun şarjı bitmeseydi,keşke helikopterin gprs i çalışsaydı.keşke olay yerine daha erken ulaşılsaydı, keşke çok sayıda baz istasyonu olsaydı.keşke ilk gün köylülerin dedikleri dikkate alınsaydı.keşke kar yağmasa ,tipi olmasa,dondurucu soğuk yerini yazdan kalma bir güne bıraksaydı..keşke keşke keşke.....

amerikadan bir misafir gelseydi ve bu olay aynı yerde onların başına gelseydi bulunması 2 saati bulmazdı niye? çünkü onlar seferber olurdu,programlı çalışırlardı,son teknolojiyle yerin dibindeki canlıları bile bulup çıkarırlardı..

şu saat olmuş hala 5 kişimi 6 kişimi ölen o bile net değil..
enkazın bulunduğu haberi 4 te geliyor 17 kişi soğukta bekliyor sivil savunma ekipleri 21-22 gibi ulaşıyor enkaza..neredeyse o 17 kişide donacak.
yazık ne diyeyimki..altlarındaki makam arabalarından,oturdukları ceylan derisi koltuklardan vazgeçip adam gibi bir ekipman oluştursalar belkide bu ve bunun gibi birçok kazanın önüne geçecekler..

ondan sonra ne gelirse ALLAH 'tan..yahu sen önce elinden geleni yapta ondan sonra ALLAH 'tan de..

dersine çalışma sonra kötü not alınca ALLAH 'tan bil.

iki tane yabancı dağcı kaldı dağın tepesinde elleriyle koymuş gibi buldular..bilmem kaç tane pkklıyı termal kameralarla ,uydudan takip edebiliyorlar..

artık ne diyeceğimi bilmiyorum bir daha muhsin abide yanındakilerde geri gelmez..ama eğerki ihmal varsa bunca insanın hakkı helal değildir..

geride kalanlara sabır diliyorum.ALLAH (cc) rahmetini esirgemesin..inşaallah bu dünyada çektikleri kefaret olur..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bravo feyza çok güzel açıklamışsın eline sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ayrıca grip bu işin siyasetle ne alakası var anlamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.