SELAMETLE
SELAMETLE
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

tanimaya da devam ediorum ve çok memnunum bitanesi..ne desem de senin kadar derin olabilsem bilemiorum ki..aslinda bendeki duygu yogunlugu daha fasla gibi görünüor fakat sen bana gösterdigin sevgi ve yakınlıkla beni aşiyor ve utandırıyorsun..korkuorum o saf ve güzel sevgine layık olamamaktan
ve anlamaya çalişiorum seni..çözmeye çalişiorum..şu net ortamında karşilaştigim ikinci sırlı insansin benim için..ve çözmeye ugraştigim aynı zamanda..bana güzel yüreginde yer açman beni okadar mutlu ettiki anlatamam..ve güvendim sana..insallah muhabbetimiz baki kalir can kiz..yada yollar ayrılsada bir gün gönülden giden hissedişler hep devam eder..kendini üzmeye ve yıpratmaya hakkın yok ve ben senibnle oldugum müddetçe buna izin veremem..elimde olmayan bir şey olursa da seninle üzülürüm..herşeyin en iyisine layıksın ve yapamayacagim diye düşündügün bazi şeyleri en iyi ve hayırlı bir şekilde yapacagina güveniorum ve inanıorum ve dua ediorum samimi ve içten..selametle cankardeş iyiki varsin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.