You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
RE: aLyazmaLı
benim başlıgıma düşüncelerini yazdıgın için bi kez de burda tşk etmek istiyorum iyi birisin,espirlisin,bazen gıcıksın:p kibaralicem ifadekonularını takip ediyorum güzel paylaşımlar sunuyosun ALLAH razı olsun devamını bekleriz tabi ki...ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: aLyazmaLı
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alyazmali..içim şuan sana yazmak için çok müsait ve dolu.. beni anlayacagini umuyorum tatlı kızWink

ön yargılı idim sana karşi tanimadan önce..derinine inmeden evvel uzak durmaya çalişiordum inanutanmak ama sonra bir tanidim tam tanidimrosegul tanimaya da devam ediorum ve çok memnunum bitanesi..ne desem de senin kadar derin olabilsem bilemiorum ki..aslinda bendeki duygu yogunlugu daha fasla gibi görünüor fakat sen bana gösterdigin sevgi ve yakınlıkla beni aşiyor ve utandırıyorsun..korkuorum o saf ve güzel sevgine layık olamamaktanSad ve anlamaya çalişiorum seni..çözmeye çalişiorum..şu net ortamında karşilaştigim ikinci sırlı insansin benim için..ve çözmeye ugraştigim aynı zamanda..bana güzel yüreginde yer açman beni okadar mutlu ettiki anlatamam..ve güvendim sana..insallah muhabbetimiz baki kalir can kiz..yada yollar ayrılsada bir gün gönülden giden hissedişler hep devam eder..kendini üzmeye ve yıpratmaya hakkın yok ve ben senibnle oldugum müddetçe buna izin veremem..elimde olmayan bir şey olursa da seninle üzülürüm..herşeyin en iyisine layıksın ve yapamayacagim diye düşündügün bazi şeyleri en iyi ve hayırlı bir şekilde yapacagina güveniorum ve inanıorum ve dua ediorum samimi ve içten..selametle cankardeş iyiki varsinWinkrosegul

zülüm..... ilk cevabımı sana yazacağımı söylemiştim.. şu sıralar her ne kadar içimden geçenleri anlatamasam da bi yerden başlamak gerekiyor diye düşünüyorum....seninle tanışmamız tesadüfi(bence tevafukgülücük) oldu öylesine doğum günlerine bakıyordum rastgele bir sayfa açtım ve sen çıktın bu Allah'ın bi hikmeti diye düşündüm ve sana pm attım neyse gönül yolculuğumuz başlamış oldu işte... emin ol sende kendimi açtığım ender insanlardan birisin... ama birbirimize layık olmakla ilgili cümleler kurmayacaktık unuttun mugülücük gönlümde gözümde öyle değerlisin ki burda anlatılabilecek bişey değil... seni tanıdığım için şükürler olsun Rabbime... hep benimle kal(en azından yüreğimde) En güzeline emanetsin wesselam......

dualarımız karşılıklı gönlü güzelimrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: aLyazmaLı
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tanıdığım kadarıyla neşeli bir kardeşim.Allah onu sıkıntılarından kurtarsın

ilk yorumumu sen yapmışsın Allah razı olsun=) tanıdığın kadarıyla neşeli tanımadığın kadarıyla melankolik.... amin cümlemizi inşallah.. dualarda unutulmamak dileğiyle vesselam...
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esselamü aleyküm kardeşlerim..
Al yazmalı kardeşimin bende hissettirdikleri şöyle!
Samimi, esprili, dikkatli, nazik bir kardeşim kısa zaman da sevdiğim güzel yürekli tatlı bir kız..
Allah her işini hayır etsin, cennetiyle sevindirsin!..
canım benim.. henüz hiç tanışma fırsatımız olmadı ama tanışmayı canı yürekten istediğim birisin...bütün dualarına amin.. ve karşılıklı bilesin... öyle nazik ince ruhlu birisin ki teşekkür ederim bana sen bilmesende kazandırdıklarından....
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alyazmalı kardeşim...
sevimli, saygılı,dikkatli,aktif ve açık yürekli bir kardeşim...
güzel katılımlar yapıyor..
allah güzellikten ve doğruluktan ayırmasın.
wesselam....
kalplerimiz karşılıklı atıyor ablam... Rabbim bu güzellikleri hepimize doyasıya tattırsın inşallah...bağları koparmamak dileğiyle...aslında daha çok şey anlatmak isterdim sana dökmek içimdekileri.. ama şiirlerim anlatsın sana gizli saklı herşeyimiWink dualarda unutulmamak dileğiyle...
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Damarcı kızdır kendisi laf atmayın ilk defa damar dinleyen bir kıza rastladım o yuzden ii biri diyorum :D
tşk ederim iso arabesk 4ever gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni Tanıdığım için Mutluyum...
bil mukabele...(kısa ve öz olabilmişimdir inşallah..)
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alyasmaluuummm

Çok dobra bi kıs sewerim dobra insanlarırosegul
Çok samimi,sıcacık,aklı başında,yerine göre dawranan şeker bişi yemek lazımTonguehalay
İstediğinde yüzlerce soru soran we beni sorularıyla köşeye sıkıştıran yazmalım o benim...
Sewiorum kıss datluumm jelibonrosegulrosegul
Seni tanıdığım için mutluyum
canım esracımmm..şekerliğim tartışılır ama istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsingülücük ayrıca ne sorusu alt tarafı bi sayfa uzunluğunda soru sordumgülücük sen dur dedin die o da görende şimdi beni meraklı bişey falan sancakgülücük bende mutluyum canı yürekten canım... seni sana anlatamam ama deneyeceğim başlığında içimden geçenleri..... hep böyle kal.. ve benimle..
Asi köle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tanıdığım avatarı en uzun insan ve süslü biri..kahkaha
evet birazcık süslüyüm ama napalım genlerimde vargülücük avatarımla da imzama karışmayın pls sahra laf atıp duruor ama onlardan vazgeçemiyorum xD teşekkür ederim yorumun için... wesselam..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamünaleyküm havvagülücük

bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için tellekür ederim.gülücük

1-neşeli
2-hoş sohbet
3-sevgi dolu
4-anlayışlı
5-biraz deli
6-şaair ruhlu

ilk geldiği günden beri sevdik aramıza kabul ettik onu...iyiki tanıdık seni havva

ömrün boyunca mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle

seni seviyorum cimcime
w.a.s kleopatramgülücük sana kalbim kadar temiz bir defter ayırdım aslında.. gün geçtikçe de karalanıyor bişeyler işte... güzel yorumların için teşekkür ederim inan.. karşılıklı hisler bilirsin... canı yürekten amin ve ecmain olsun inşallah..rosegul
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alyazmalı kardeşş hımm
tanıdıgım kadarıyla iyi bir kız aslında
bırazda sinirli olmasa tam super olucak
cnm sevıyorum senı ama rosegul
teşekkür ederim canım dizginlemeye çalışıyorum kendimi şu sıralar.. bu sinirle pek fazla uzun ömürlü olunmuyor onu anladımgülücük bende seni sevdim Allah razı olsun...
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim başlıgıma düşüncelerini yazdıgın için bi kez de burda tşk etmek istiyorum iyi birisin,espirlisin,bazen gıcıksın:p kibaralicem ifadekonularını takip ediyorum güzel paylaşımlar sunuyosun ALLAH razı olsun devamını bekleriz tabi ki...ifade

aslında sana kırgınım ama şu güzel yorumun hatrına aramızdaki sorunları halletmeyi teklif ediyorum... Allah razı olsun senden de...

dualarda unutulmamak dileğiyle yorum yapan bütün herkesten Allah razı olsun....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bu dünyadaki,tanıdığım Bayanlar arasındaki en safı,en iyi niyetlisi ve temiz kalplisin,en otoritelisi
en düzgünü ve dürüstü,en ŞEKERİ ve en vazgeçilemezi ... gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: aLyazmaLı
Monarque Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu dünyadaki,tanıdığım Bayanlar arasındaki en safı,en iyi niyetlisi ve temiz kalplisin,en otoritelisi
en düzgünü ve dürüstü,en ŞEKERİ ve en vazgeçilemezi ... gülücük

hoppalaaaaaaaaaaaaSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bi yanlış anlaşılma oldu tabi hemen düzeltmek istiyorum.. canım arkadaşım nutkum tutuldu benim sadeceüzgün biraz abartmışsın ama saol.... bana kattığın herşey için teşekkür ederim sana.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
havvacım bende bıraktığı izlenim deli dolu hoş muhabbet anlayışlı tatlımı tatlı ciciş bi kız bununyanında duygusal ve duygularını kağıda aktarabilen şair ruhlu neşeli pozitif enerjisini karşı tarafa yansıtan bi kız sempatik...
onu tanımak geç oldu ama güç olmadı iyiki bu forumda bizimlesin canım rosegulrosegul

İki Kalp

İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman
Ancak parmak uçlarıyla değebilen
İki kol.

Merdivenlerin oraya koşuyorum,
Beklemek gövde gösterisi zamanın;
Çok erken gelmişim seni bulamıyorum,
Bir şeyin provası yapılıyor sanki.

Kuşlar toplanmışlar göçüyorlar
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni

Cemal Süreya
bu şiirde benden sanarosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.