You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
aLyazmaLı
SEVGİLİ ÇATLAK ÜYEMİZ ALYAZMALI HAKKINDAKİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA BELİRTEBİLİRSİNİZ...

SELAMETLE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: aLyazmaLı
tanıdığım kadarıyla neşeli bir kardeşim.Allah onu sıkıntılarından kurtarsın
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: aLyazmaLı
Esselamü aleyküm kardeşlerim..
Al yazmalı kardeşimin bende hissettirdikleri şöyle!
Samimi, esprili, dikkatli, nazik bir kardeşim kısa zaman da sevdiğim güzel yürekli tatlı bir kız..
Allah her işini hayır etsin, cennetiyle sevindirsin!..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
alyazmalı kardeşim...
sevimli, saygılı,dikkatli,aktif ve açık yürekli bir kardeşim...
güzel katılımlar yapıyor..
allah güzellikten ve doğruluktan ayırmasın.
wesselam....
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-07-2008, Saat:07:41 PM, Düzenleyen: ASUDE.
Im Not NormaL
Damarcı kızdır kendisi laf atmayın ilk defa damar dinleyen bir kıza rastladım o yuzden ii biri diyorum :D
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
alyazmali..içim şuan sana yazmak için çok müsait ve dolu.. beni anlayacagini umuyorum tatlı kızWink

ön yargılı idim sana karşi tanimadan önce..derinine inmeden evvel uzak durmaya çalişiordum inanutanmak ama sonra bir tanidim tam tanidimrosegul tanimaya da devam ediorum ve çok memnunum bitanesi..ne desem de senin kadar derin olabilsem bilemiorum ki..aslinda bendeki duygu yogunlugu daha fasla gibi görünüor fakat sen bana gösterdigin sevgi ve yakınlıkla beni aşiyor ve utandırıyorsun..korkuorum o saf ve güzel sevgine layık olamamaktanSad ve anlamaya çalişiorum seni..çözmeye çalişiorum..şu net ortamında karşilaştigim ikinci sırlı insansin benim için..ve çözmeye ugraştigim aynı zamanda..bana güzel yüreginde yer açman beni okadar mutlu ettiki anlatamam..ve güvendim sana..insallah muhabbetimiz baki kalir can kiz..yada yollar ayrılsada bir gün gönülden giden hissedişler hep devam eder..kendini üzmeye ve yıpratmaya hakkın yok ve ben senibnle oldugum müddetçe buna izin veremem..elimde olmayan bir şey olursa da seninle üzülürüm..herşeyin en iyisine layıksın ve yapamayacagim diye düşündügün bazi şeyleri en iyi ve hayırlı bir şekilde yapacagina güveniorum ve inanıorum ve dua ediorum samimi ve içten..selametle cankardeş iyiki varsinWinkrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-07-2008, Saat:04:12 PM, Düzenleyen: zülcenaheyn.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Seni Tanıdığım için Mutluyum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Alyasmaluuummm

Çok dobra bi kıs sewerim dobra insanlarırosegul
Çok samimi,sıcacık,aklı başında,yerine göre dawranan şeker bişi yemek lazımTonguehalay
İstediğinde yüzlerce soru soran we beni sorularıyla köşeye sıkıştıran yazmalım o benim...
Sewiorum kıss datluumm jelibonrosegulrosegul
Seni tanıdığım için mutluyum
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
alyazmalı kardeşş hımm
tanıdıgım kadarıyla iyi bir kız aslında
bırazda sinirli olmasa tam super olucak
cnm sevıyorum senı ama rosegul

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.