You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yine ben:) kızmayın ama

Profesör
seLamunaleykum...hoş görün şikayet değiL Sebebini öğrenmek amacım Sadecegülücük

İki üç gündür dikkat ediyorumda af buyurun sebebini sormadan edemiyecegimgülücük konu sahipLerine değil genel oLarak soruyorum...neden geneLde islamda kadın ve aile bölümüne, forum oyunLarı bölümüne, onlarca konu atılıyor cevap yazılıyor ?...benimde yorum yazdıgım bilmem kaç konudan %80 i bu konular...
öne çıktıgı için o şekilde devam ediyorum bende tabi ama forumda onlarca kategori, onlarında bölümleri ve onlarında alt forumları var ee birazda başka bölümlere yogunlaşsak forum sakinleri oLarak her bölümden faydanlanmış oLmazmıyız acaba? Yani kuranı kerim bölümündeki tefsirLere yogunlaşsak ögrensek, Allah cc isimlerinin anlamları ve Resulullah(sav) sahabelerin yada fıkıh vs gibi daha çok bunları öne çıkartsak olmazmı...sen istedigine yogunLaş diyebilirsiniz de ben zaten her bölümden 3 5 okumaya yorum yapmaya calışıyorum ama peşimden pek kimse gelmiyor açıkcasıgülücük eee attıgımız konulara da yine aynı şekilde...yukarıda yazdıgımız bölümlerdeki konular kadar ragbet oLmayınca hevesimiz biraz kaçıyor işin aslı...aklıma takıldı sormak istedim hekkınızı heLal edin hayırlı kandiLLer...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yine ben:) kızmayın ama
hee o zaman söylemeyin:D iki kişinin bildigi sır değiLdir zaten)) bende deniz baykal gibi oLdum herşeye muhalif ) ama bizede ihtiyac var dimi)))

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2010, Saat:12:42 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Profesör
sıkayetcı degılız kesınlıkle sendengülücük
hatta yaptıgın dogru.uylerden elestırı olacak kı bız en ıyısını yapabılelımgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tşk ederimgülücük dediginizin doğruluguna bende inandığım için yazıyorum...hiç kimse hiçbirşey söylemez ise sürüden farkımız olmaz..hepimiz aynı şeyi yapar gideriz...madem şikayetci değilsiniz o zaman icraat istiyorum :D

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evett işte onlardan başka da icraat istiyorumgülücük hergün her bölümden en az 20 konuya yorum yapalım o zaman kabul ediyomusunuzgülücük okuyarak anlayarak ama

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sitemizin seosu ve ismi değiştiği için eski konular yeniden google tarafından indexe alınıyor. bu işlemi hızlandırmak için eski konulara mesaj yazarak pingliyoruz. şuanda o bahsettiğiniz bölümlerde bu işlem yapılmakta
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.