İki üç gündür dikkat ediyorumda af buyurun sebebini sormadan edemiyecegim
konu sahipLerine değil genel oLarak soruyorum...neden geneLde islamda kadın ve aile bölümüne, forum oyunLarı bölümüne, onlarca konu atılıyor cevap yazılıyor ?...benimde yorum yazdıgım bilmem kaç konudan %80 i bu konular...öne çıktıgı için o şekilde devam ediyorum bende tabi ama forumda onlarca kategori, onlarında bölümleri ve onlarında alt forumları var ee birazda başka bölümlere yogunlaşsak forum sakinleri oLarak her bölümden faydanlanmış oLmazmıyız acaba? Yani kuranı kerim bölümündeki tefsirLere yogunlaşsak ögrensek, Allah cc isimlerinin anlamları ve Resulullah(sav) sahabelerin yada fıkıh vs gibi daha çok bunları öne çıkartsak olmazmı...sen istedigine yogunLaş diyebilirsiniz de ben zaten her bölümden 3 5 okumaya yorum yapmaya calışıyorum ama peşimden pek kimse gelmiyor açıkcası
eee attıgımız konulara da yine aynı şekilde...yukarıda yazdıgımız bölümlerdeki konular kadar ragbet oLmayınca hevesimiz biraz kaçıyor işin aslı...aklıma takıldı sormak istedim hekkınızı heLal edin hayırlı kandiLLer...
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)