You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Yeni Bölüm
webmaster destek web tasarım bölümü açılsın istiyorumm lütfen dikkate alın ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-05-2008, Saat:04:11 PM, Düzenleyen: ce'e.
Yeni Üye
selamün aleyküm..forumda sorun mu var acaba.. hangi konuyu açsam yukarıda birkaç satır alt alta error mesajları.. onun dışında acaba anasayfadaki sohbet kısmına yazabilmek için onay mı gerekiyor?
selamün aleyküm..forumda sorun mu var acaba.. hangi konuyu açsam yukarıda birkaç satır alt alta error mesajları.. onun dışında acaba anasayfadaki sohbet kısmına yazabilmek için onay mı gerekiyor?
mesela ben buraya en son mesaj yazmışım ama kendi mesajımı dahi göremiyorum..
köyde en çetin cevizleri bana veren çocuklar;
burda pamuk şekeriyle dişlerimin kırıldığını bilmiyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-02-2009, Saat:08:23 PM, Düzenleyen: kerem misali.
Yeni Üye
hmm tamamdır göremeyişimin sebebi kendi profilimde konu gösterimlerini elle ayarlamamadanmışş eyvallah..
köyde en çetin cevizleri bana veren çocuklar;
burda pamuk şekeriyle dişlerimin kırıldığını bilmiyorlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
sitenin en üstünde olan resim değişebilir mi? gülücük bu da güzel ama sanki uzun zamandır bu resim var gülücük
bi yenilik olsa fena olmaz gülücük yapmayı bilsem ben yapar öyle teklif sunardım ama bilmiyorum malesef gülücük

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
benim de aklımda olan bir şey vardı vesile oldu konunun güncellenmesi,bence fıkıh ve akide bölümleri ayrı ayrı olmalı.2 tane kategori açarsak daha iyi olacağını düşünüyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
Googlenin penguen güncellemesinden sonra..
Site domain olarak cok güzel ama uğrasan yok, İçerik olarakta berbat sacma sapan konular..
Gelip yanlızlık, ayrılık edeb. yapan insanlarla dolu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
internetten okuduğunuz dini bilgilere ne kadar güveniyorsunuz ki?
çoğunun kaynağı belli değil ya da uydurma.
ve herkes kendine göre yorumlayıp duruyor, sanki kişisel bişeymiş gibi.

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.