You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Yeni Bölüm
sitemiz daha önce başka bir forumdu ve o yüzden birsürü bölüm var.. fakat ben onları tek bi elde topladım. diğer bütün bölümler dini konuları içeriyor. sitenin logosunuda tema ile beraber değiştiririz. ibrahim yapar bize bi yeni logogülücük

şimdi siteylr uzun süredir ilgilenememiştim ki hala da pek vaktim yok aslında. mybbde iş yok olayı değil daha önce bunun 5 6 katı büyüklüğünde ki kullanıcı seviyesine ulaşmıştık yine mybb ile. fakat ya anlamadığımız bir seo sorunu yada ilgisizlikten dolayı düştü. şimdi yeniden 200 cvarında site ile link değişimi yaptım. pr güncellemesini bekliyorum. 1 2 ay içerisinde sitenin performansının iyice yükselmesi gerekiyor diye umuyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
logo derken neyi kastediyoruz,favicon falan mı yoksa header daki banner mı
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aslında bende de photoshop var da yetenekli olduğum söylenemez ps işinde
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.