You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !

Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !

Kıdemli Üye
RE: Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !
her sirnakta yasayan askere kursun sıkmiyordur herhalde bende yorumlari acimasizca buldum herkezi ayni kefeye koyuyolar
Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
''Kim Bir Bardak Su İçerse Beni Hatırlasın''[Hz.Hüseyin]

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kürt ve türk halkları birbirinin kardeşidir.bu kardeşlik müslümanlık akdi ile sabittir.tsk ve pkk ve de bunları sağlayan diğer üst-alt kurumların tamamı benim için teröristtir,şeytanın tarafı olan 2 taraftan birini seçmek bizim yapacağımız iş değildir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
Benim dediğim bir şey yok kardeşlerim sadece Yeter her iki tarafta insanlar ölüyor biri birşey yapsın engel olsun diyorum ama sanki bir kabahat işlemiş gibiyim...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Alone Sen yanlış anladın.Şu an sende bulunan Psikoloji şu;Face de sevinenlerden sanıyorsun Taha Yusufu.Ama adam demiyor ki iyi olmuş diye göbek atmıyor !! fazla büyütme istersen.Teröre zarar vermişse, bu deprem hainlere zarar vermişse, iyi olmuş.!! Ama orda düzgün yaşayan insanlara zarar vermişse gerçekten üzülürüz bu duruma.
Şırnak biliyorsun ki terör bölgesi birazda bu yönden bak istersen ha ? sen temizsin sana birşey dediği yok adamın.Ayrıca seni kovmadı da Kovmak gibi bir yetkiside olduğunu sanmıyorum.Sadece yanlış anladın.. hepsi bu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
Tamam benim uzattığım yok zaten kardeşim

Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
Ben Sahura gidiyorum...K.bakmayn bu kadar uzadı
Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun ...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.