You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !

Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !

Yeni Üye
RE: Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !
Bakın bu yorumların bir kısmı haksızdır , ancak Allah'ın felaketleri vermesinde de bir sebep vardır !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
her felaketi sebeplere bağlamalı mıyız,ki sebepleri olsa dahi müslümana yakışmayan bir kindarlık var o yorumlarda.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Elbette haklısınız ben de bir kısmı haksızdır diyorum zaten . Bakarsanız yorumlarda Allah masumları korusun da yazıyor , mehmetçiklerimizi şehit edenlere bir uyarı değil midir bu sizce ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
mehmetçik dediklerimiz Allah'a isyan eden bir devletin askeri olduklarından dolayı sanmıyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
--
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-08-2012, Saat:01:53 AM, Düzenleyen: Alone.
General
"Askerlik yapmadın mı? Yaptıysan sende inanç yokmuydu"

yapmadım,inşallah bir yol gözükürse tc'ye askerlik yapmamayı düşünüyorum.tağut yoluna değil de Allah yoluna savaşıp şehid olmak için dua ediyorum her gün.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
neyse konuyu kilitliyorum şehid istismarcılığı hakkında da bir yazı paylaşacağım ordan ilmi bir şekilde konuşuruz inşaallah.hayırlı sahurlar.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.