Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !
Yazıklar Olsun Nerde İnsanlık !
"2 taraftan da bu savaşa katılıp ölen cahiliye ölümüyle ölmüştür." dedim.çünkü bu savaş millet-milliyet davasıdır.ve bu dava üzerine ölüm de cahiliye ölümüdür.
pkk da tsk da tağutun silahlı güçleridir.müslüman kürt ve müslüman türk halkının görevi bu tip tağuti kurumlara sevgi saygı duymak değil bilakis birleşip bunlara islami hareket metoduna uygun şekilde karşılık vermektir.
"2 taraftan da bu savaşa katılıp ölen cahiliye ölümüyle ölmüştür." Yazmışsınız.
Benim şehitim Vatanı milleti teröre karşı korumuş ve şehit olmuştur. Cahiliye şekilde ölüm yok ortada.Bak sana tek tek örneklerini anlatayım.aşağıda
Pkk kimlerin adamı ? (Ermeni Abd Yunan rusya Suriye İran ) Aralarında pek nadir kürt bulunur.Onlarda kandırılmışlardır.
kim kurdu ? (Abdullah ÖCALAN diğer adı Apo adıyla bilinen PKK terör örgütünün lideri Artin Agopyan'dır.Adam müslüman dahi değil.Bizzat ermenidir.)
Kürtlerle Türkleri kimler karşı karşıya getirdi ? (Ermeni Abd Yunan rusya) peki biz hiç iç savaş yaşadık mı ?? Asla yine kardeşiz hala devam ediyoruz.
PKK Terör Örgütü Yaptıkları ? (Suçsuz yere insanları öldürmek.Gasp etmek,Doğu anadolu ve g.doğu bölgesini ekonomi olarak çürütmek,ve müthiş para vaadiyle gençleri kandırıp çocuk yaşta dağa çıkarmak.Gelen öğretmenleri kurşunlamak v.s v.s Yahu iyi bir savaş olsa adam gibi bu maddelerin hiç birisi olmaz.Az şerefli olalım savaş dediğin kahpece yapılmaz.Kaldı ki Kürtleri Temsil etmiyorlar.Kürtlere en çok zararı onlar vermiştir bilginize.Elinizde samut delil olarak sunabiliceğiniz varsa bu söylediklerimi çürütün doğruyu bulalım.yok eğer deliliniz yoksa Lütfen "savaş" oluyor demeyin.
Şunu düzeltelim.
"2 taraftan da bu savaşa katılıp ölen cahiliye ölümüyle ölmüştür."
Ülke askeri şehit,dağdaki ise leştir.
Ötesi yok.
bunları geçtim,
Türkiye ordusu içinde onca pislikler yaşandı,hala da gün yüzüne çıkartılıyor.Pkk'nın zerre savunulacak yanı yoktur,ancak nasıl anadolunun batısında Türk halkı oyunlar ile kandırılıp kine itiliyorsa doğudaki Kürt halkı da kine nefrete itiliyor.90'larda ve 2000'lerde pkk örgütünün yaptığı zulümlerin belki de daha ağırını onlarca yıl kemalist Türkiye Cumhuriyeti kürtlere yaptı.bizim yapmamız gereken bunlarda taraf olmak değil.
ortada bir savaş vardır,pkk lider kadrosu ve türkiye devletinin başlarının arasında bir savaş olduğunu sanmıyorum.fakat bu 2 menfaatçi tarafın menfaatleri için TÜRK VE KÜRT HALKLARI BİRBİRİNE DÜŞMAN KESİLDİ.daha birkaç sene öncesine kadar kürtçeye tahammülü olmayan ırkçı-faşist zihniyetler vardı,hala da yaşıyor belki de.empati kurun,aynı türk milliyetçiliğinizin yerine kürt doğup kürt milliyetçisi olduğunuzu varsayın.kendi dilinizi konuşamadığınız,kendi dilinizle okul okuyamadığınız,kendi dilinizin türkülerini söyleyemediğiniz bir yer ne kadar yurdunuzdur?
"Türk özgürdür,bağımsızlık olmadan yaşayamaz" diyen adamlar vardı,sen onlardansın diye demiyorum ama Kürt'ün ne farkı var?Bu coğrafyada bizler gösterilen 2 taraftan birini destekleyerek severek Allah'ın dilediğini yapmıyoruz emin olun.Allah müminleri birbirine kardeş kıldı fakat ne hikmetse kardeşler(!) onlarca yıldır savaşıyor.
HAYIR! Vallahi ne Türkiye Devleti,orduları,hükümeti;ne de PKK-KCK türevi sosyalist ayrılıkçı Kürtçü hareketler Allahın hizbidir.
Darul islam ve Darul harb in genişçe anlatıldığı bir yazı paylaşacağım bugün sahura kadar inşaallah.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi