Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yardıma İhtiyacım Var
Yardıma İhtiyacım Var
Eğilmek istememenizi takdir ediyorum ..Ülkemizde siyasetin kullanılış biçimi böyle ,siyasetten beslenen rantiyeci bir grubun eline düşmek onur kırıcı ,,
çark malesef böyle işliyor
sizleri bu duruma düşürenler utansın inşallah..RABBİM sizi kimseye muhtaç etmesin inşALLAH
Şu parti olayını pek anlayamadım yani kayıt yapınca ne oluyorki? Babam bana bir ara sen okulu bırak git Akparti'ye kayıt yaptır köy köy gezip partiyi tanıtırsın, Ay'da 1000 TL veriliyormuş, tabi ben okumayı çok istediğim için reddettim ama babamda biliyor ben asla böyle bağırıp herkesin için parti felan tanıtamam, sesim kısıkken bile konuşmam imkansızdır, utanırım...
Bide babamın ciddi olduğunu da sanmıyorum da neyse... İnşallah kısa zamanda iş bulursunuz, Rabbim hayırlı bir işi karşınıza tez vakitte çıkarır İnşallah...
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
![[Resim: tumblr_nfp6phGvxk1u4yd8so1_1280.jpg]](http://36.media.tumblr.com/dd4fd310655fab93ba434d939b02f4c1/tumblr_nfp6phGvxk1u4yd8so1_1280.jpg)