You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardıma İhtiyacım Var

Yardıma İhtiyacım Var

Uzman
Yardıma İhtiyacım Var
Cümleten hayırlı akşamlar. Ufak ama ciddi bir problemim var. Tek başıma karar vermek istemediğim için istişare etmek istedim. Yardımcı olabileceğini düşünen herkesin fikrine ihtiyacım var. Aslında başta belirttiğim gibi ufak bir mesele ama yine de benim kaçırdığım noktalar olabilir ve o kaçırdığım noktaları burada görenler olabilir diye soruyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-12-2021, Saat:01:24 PM, Düzenleyen: cngy11.
General
RE: Yardıma İhtiyacım Var
ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Eğilmek istememenizi takdir ediyorum ..Ülkemizde siyasetin kullanılış biçimi böyle ,siyasetten beslenen rantiyeci bir grubun eline düşmek onur kırıcı ,,

çark malesef böyle işliyor

sizleri bu duruma düşürenler utansın inşallah..RABBİM sizi kimseye muhtaç etmesin inşALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ısrarla dua et.
Allah ne güzel vekildir.
Allah subhanehu ve teala yardımcın olsun..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
[Resim: tumblr_nfp6phGvxk1u4yd8so1_1280.jpg]

ne tevafuk, şimdi bu hadis çıktı karşıma gülücük
bu şekildede dua edebilirsin
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
İş bulmak için illa İstanbul mu olması gerekiyor, sanayisi gelişmiş illere göç etseniz, mesela Bursa, Konya... gibi birçok ilde sanayi gelişmiş oralarda iş bulabilirsiniz.
Şu parti olayını pek anlayamadım yani kayıt yapınca ne oluyorki? Babam bana bir ara sen okulu bırak git Akparti'ye kayıt yaptır köy köy gezip partiyi tanıtırsın, Ay'da 1000 TL veriliyormuş, tabi ben okumayı çok istediğim için reddettim ama babamda biliyor ben asla böyle bağırıp herkesin için parti felan tanıtamam, sesim kısıkken bile konuşmam imkansızdır, utanırım...baygın Bide babamın ciddi olduğunu da sanmıyorum da neyse...
İnşallah kısa zamanda iş bulursunuz, Rabbim hayırlı bir işi karşınıza tez vakitte çıkarır İnşallah... ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
partiyi merak ettim açıkçası gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hatice iyi diyorsun da bu saydıklarının hiçbirinin sanayisi İstanbul kadar gelişmiş değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-12-2021, Saat:01:24 PM, Düzenleyen: cngy11.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.