You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardıma İhtiyacım Var

Yardıma İhtiyacım Var

Uzman
RE: Yardıma İhtiyacım Var
yaşam çemberi her geçen gün daralıyor vakit doluyor lakin şu da gerçekki hayat zor koşullarla devam ediyor...

bu devirde asgari ücretle inanın geçim çok zor...görüoruz kıi çevremizde bu ücrete tabi çok insan var rızkı veren Allah yinede şükürden geri kalmıyorlar çok şlükür...

ama ne diyor yaratan emek verin çalışın ve isteyin ki vereyim ve verdiklerimide hayır işlerinde benim yolumda kullanın diyor...

umarım güzel bir yere gelirsin abim..güzel bir yuva kurarsın hayırlısıyla
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
benim yaşadıklarım çok güzeldi...o kadar güzel ki şükür ediyorum yaratana...beni böyle bir imtihandan geçirdi,ilk orta ögrenimlerimi bitirdim üni kazandım okuyamadım ama yılmadım çalıştım sabahlara kadar çalıştım yine de şükürler olsun ki attım kendimi bi yere...

bunu bana veren kim o ki Allah...
sonsuz şükürler olsun ki dualarımızı kabul eyledi...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Özel sektör olduğu için sahibi isterse fenerbahçeli olmak gibi şartlar da öne sürebilir isterse

bana kalırsa bu tür şeylere takılmaman gerekir

sen kimsenin hakkına girmeyeceksin bişey yapmayacaksın

ayrıca günümüz şartlarında dünyanın bile düşman olduğu bir parti söz konusuyken

bu partinin gittiği bu yolları mazur görmek gerekir bence...

iktidardan düşürmek için bütün düşmanların nasıl birden dost olduklarını görünce,bu parti teşkilatının da kendi üyelerini güçlendirme girişimlerine söz söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum...

hee bu bir başka partiyse kararında haklısın

işin başka bir boyutu da var ki

insanlar artık ne kadar müslüman da olsa önce iş diyor aş diyor

islamcı bir partinin iktidara gelmesi için fedakarlık yapmıyor

önce iş,aş diyor

bu parti de oyunu kuralına göre oynuyor bence...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hayat işte. Bugün görüşeyim, enine boyuna ne istiyorlar öğreneyim dedim.

Yine bir bukalemun gibi dinledim. Düşünüyorum da benden istedikleri şeyleri yapmayacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Maalesef sistem böyle işliyor kardeşim.

Diğerleride farklı değil,bizzat tanık oldum.

Yerinde olsam hiç girmem böyle işlere.Biraz daha sabret.

Elbet bir kapı açar Allahu Teala.
Hakkında hayırlısı olsun.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.