Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yalnız Kur'an diyenler...!!!!
Yalnız Kur'an diyenler...!!!!
ikincisi kardesım ben ımam hatıplı deılım bu sıtedekı herkes ımam hatıplı de deıldır
eğitim derecesıne gelınce merak etme yeterınden bıle fazla kardesım
kardesım ayet acık ne yorumlamamı beklıyorsun kıyamet gununde ay yarılcak ıste daha bunu neye dayatıyım kur-an da bır sey dıyorsa gayet acık iste dayanagım kur-an dır ben senın gıbı kur-an da yazıyor ılımde warmı dıe arasdırmam
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Selamün aleyküm denince, Ve aleyküm selam demek farzdır. Esselamü aleyküm denince de, Ve
aleykümüsselam denir. Her ikisinde de “ve” harfini söylemelidir! (Ve aleyküm…) deki “ve”, (dahi)
manasındadır. Yani, (Allah(c.c.)(c.c.)’ın selamı bizim üzerimize olduğu gibi, sizin de üzerinize olsun!)
demektir. Sadece (Aleyküm selam) ise, sanki (Selam bize değil size olsun) gibi uygunsuz bir manaya
gelebilir.
Selam Vermek Sünnet almak Farz. Gayri Müslimlere Selam Verılmez. Yanı almasını vermesini
bilmeyene de onun anladığı dilden günaydın, tünaydın, merhaba şeklinde selam vermekte tabii ki
daha uygundur.
Dinimizde selamlaşmanın önemi büyüktür. Müslümanların yanına girerken, çıkarken, karşılaşınca,
ayrılırken mutlaka selam vermelidir! Bu husustaki hadis-i şeriflerden birkaçı şöyle:
(Mümin kardeşine selam vermek, yanına gelince ona yer göstermek ve hoşlandığı isimle hitap etmek,
aradaki sevgiyi pekiştirir.) [Taberani]
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
BAKINIZ ÇOK SEVGİLİ KARDEŞİM,
Bilgiyi ,müsbet ilimlere toz kondurmadığımı ,kur'anı müsbet ilimlere uydurmaya çalıştığım gibi bir izlenimini edinmişsiniz...
Böyle ve de bu kadar yanlış ve ters bir izlenim edinmenizden
inanın ÇOK ÜZÜNTÜ DUYDUM.....
Sevgili kardeşim,
Sitemizde iki yazım var:
GÖREN GÖZ MÜDÜR...??
KÖK HÜCRE NEDİR..??
Sizden ÇOK RİCA EDİYORUM.. LUTFEN bu iki yazımı okuyunuz...
Bu yazılarımda YÜCE ALLAHIN yarattığı iki insan vücudu organını
anlatırken
bu iki organın sahip olduğu İLAHİ TEKNOLOJİ karşısında bu gün
sahip olduğumuz MÜSBET İLİMLERİN ne kadar aciz kaldığını ce
müsbet ilimlerin bu acziyeti ile nasıl alay ettiğimi bir görünüz...
Kardeş eğer o yazılarımı DİKKATLE OKURSANIZ....
Size GÖZÜ ve KÖK HÜCRE yi anlatmadığımı...
YÜCE YARATANI anlattığımı kavrayabilirsiniz....UMARIM....
Yazınızın ikinci kısmına sizin cevabınızdan sonra değineceğim....
selam kardeşim....
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi