You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yalnız Kur'an diyenler...!!!!

Yalnız Kur'an diyenler...!!!!

LoadinG....*
RE: Yalnız Kur'an diyenler...!!!!
BAK BAKIM YAZIMDA BEN KENDI KAFAMA GÖRE MI DEMISIM
YOKSA SEN NE GORMEK ISTIOSAN ÖLEMI OKUYORSUN
kuran war ve peygamber efendımızın (SAV) hadıslerı

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
arkadas sen anlamak mı istiyorsun
ben diorum islamda katı kurallar war sen bana akıl felan diorsun
sen ilk önce at gözlüklerini çıkar bir sabit fikirden bakmayı bırak
herseyı anlamak ıstedıgın gıbı okumak ıstedıgın gıbı okuma
ondan sonra tartısırız senınle

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
HALA AKLINIZI KULLANMAYACAK MISINIZ..?????diyor kuran-ı kerim

ama

sen akıl kullanmayı yanlış anlıyorsun kendi bildiğine git demiyor KURan-ı kerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
yalnız Kuran diyorsunuz ya hadi bari O Kuranı doğru anlasanız gam yemicem O nu da kafanıza göre yorumluyorsunuz sonra da yalnız Kuran diyorsunuz hayret doğrusu

Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-03-2010, Saat:07:20 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
LoadinG....*
16/12- O, geceyi, gündüzü, güneşi ve ayı sizin hizmetinize verdi. Bütün yıldızlar da O’nun emri ile sizin hizmetinize verilmiştir. Şüphesiz bunlarda aklını kullanan bir millet için ibretler vardır.
kardesim herkes yanlıs anlıor sen dogru anlıyorsun
bnce kafana göre yorum yapma dıor allahın varlıgı ıcın aklını kullan dıo yok matematıkmıs yok ayyarılması olabılırmıs
yok ney de ney kardees en ıyı ılım kur-an dır Rabbim ay yarılcak dıorsa yarılır yok bu bilimlede olur demek deildir

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kuran da kuran diyorsunuz beşerlerin yorumlayıp ortaya koyduğu bilgileri ondan üstte tutuyorsunuz
akıl da akıl diyorsunuz herşeyi en iyi bilen allahın sözlerine bilim adamlarının sözlerine verdiğiniz kadar değer vermiyorsunuz, veremiyorsunuz, veremezsiniz de zaten.
ben KOYU hanefiyim diyorsunuz, ama kuranın dışında hüküm koyulmaz diyorsunuz.
daha nerede olduğunuzdan haberiniz yok sanki, ya da başka bi derdiniz var...icon
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.