You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BOŞ ÇERÇEVE!
RE: veda:(:(
nereye be daha yeni kaynaşıodukSad

inş allahım yuce rabbimiz senı feraha cıkarır sorunlarından kurtarır hayatın hep hayırlısını yaşa mutlu ol...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
selamunaleykum salih dostlarlarım! öncelikle biricik kardeşim adına ve bizim adımıza böyle değerli bir kardeşimizin sorunları dolayısıyla gelemeyeceği beni çok fazla üzdü hatta düşünmesi bile yıprattı....annesinin telefonunu buldum en kısa zamanda irtibata geçip;sizleri de haberdar edeceğim sorunlarını az-çok biliyorum yakın arkadaşı olarak...dualarınızı eksik etmeyin ben de öyle tabiki....onun şuan sizin gönlünüzden geçen bir duaya ihtiyacı var inşaAllah imtihanı kolaylaşır ve tekrar aramzda olur ki öyle tahmin ediyorum sorunları ne kadar büyük ve altından kalkamayacagı bir durumda bile olsa beni ve sizi bırakmaya cesaret edemez bunu göze alamaz...benim gibi üzüldüğünüzü bildiğim için kalbinizi az da olsa ferahlatmak istedim dualarımızla ona güç vereceğiz imtihanında inşaAllah... gülücük

slm ve duayla rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-10-2009, Saat:02:39 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Forumcu
kardeşim Allah aklına, kalbine, ruhuna sekinetini indirsin inşaallah. sıkıntılar nedir bilmiyorum. görünen o ki senin açından büyük. belki bize de büyük gelir. ama ayette mealen Allah (c.c) "bazen sizin hoşunuza giden şeyde şer, hoşunuza gitmeyen şeyde ise hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz" buyuruyor. İnşaallah Allah (c.c) bu dünyada çekmiş olduğun sıkıntıları günahlarına keffaret yapar. ayrıca sabır kuvveti insanın bulunduğu anı değerlendirmek, o ana dayanabilmesi için verilmiştir. geçmiş günler geçmiş ve gelecek günlerin geleceği belli değildir. o sebeple sabrını şu an içinde bulunduğun zaman için kullan.
Allah yar ve yardımcın olsun. belki sorunların çok özel değilse birilerine anlatsan iyi olur. farklı bakış açıları sorunu çözebilir.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
gitmek mi zor kalmak mi _?

kardeşim kendin için en dogru olan kararlari verecegine inaniyorum olgun düşünürsün ve en güzel ve hayirlisi olur senin için inşallah sorunlarini ALLAH' in gücüyle ve inancinla çözersin feraha erersin...mücadele ve sabir bu gibi durumlarda anlamli olur seninde bu mücadeleyi ve sabri gösterecegine inaniyorum...seni sevenlerde yaninda olacaklardir herzaman...fiziken olmasa da kalben yanindalar bence ve bende onlardan birisiyim diger sevdigin arkadaşlarinla birlikle ALLAH im sana afv ve afiyet ihsan eylesin her iki dünyan da da inşallah en kisa zamanda görüşmek üzere inşallah gülücük

selam , dua ve VEFA ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
çok sağol cnmmm kankimm ah keşke benmde içim senn gibi rahat olsa çok memnun oldum ilgilerinz içn..hepinize çok çok teşk..ediyorumm..kankimm sağol sende benle ilgilendiin için...dua et..üzgün

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.