You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: veda:(:(
çiçek buradakı herkes senın için mutlulugun için dua edıyor emınım buna...ayrı kısılıklerız belkı ama aynı kalbı tasıyoruz bız...en kısa zamanda mutlu ve gulumseyerek aramıza donmenı istıyoruz vu tum dualarımızda bunun için...Allah yar ve yardımcın olsun....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
inan çok mutlu oluyoum sözlerinize allah yaşatmasın bnm yaşadıklarımı sizlere inan hiçkimse anlamıyo ve arkamda kimse yok..mücadele etmeye çalışıyorummm sadece dua ediyorumm günler geçmek bilmiyo..neyse ben gidiyorum..iyi akşamlarr çiçek abi.bye

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
baska kımsenın anlamasına gerek yok;Allah anlar senı çiçek Allah anlar...zuleyha bıgun bana soyle bırsey soylemıstı:"Abı,Allah belkıde senın daha fazla dua etmenı ıstıyordur."guzel bır yaklasım oldugu için unutmuyorum hıc bu sozunu...
Allah sevdıgı ıyılıgını ıstedıgı kuluna sıkıntı verırmıs ve sende onlardan bırı durumundasın suan..Rabbım en kısa zamanda yuzunu gulucukler ıle doldurur ınşaAllah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ervanur Rabbim göğsüne genişlik versin, çektiklerini günahlarına kefaret kılsın... ne çekersek çekelim hepsinin imtihan olduğunu unutturmasın...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.