You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

S3Nİ S3VİYORUMM
veda:(:(
ARKADAŞLAR SİZLERE VEDA ETMEK İÇİN AÇTIM BU KONUYU..KUSURA BAKMAYIN SİZDEN AYRILMAK ZORUNDAYIM Bİ TAKIM SORUNLAR VAR VE ARTIK GİREBİLECEK DURUMDA DEĞİLİM BANA DUA EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLURUMM...DUALARINIZLA EN BÜYÜK YARDIMI ETMİŞ OLURSUNUZ...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM..İNANIN ÇOK UZAKTA OLSANIZ BİLE ÇOK YAKINIZ ASLINDA i(simlerinizi tektek sayacak vaktim yok kankim eğer beni aradıysan telim kapalı kusura bakma..)SELAM VE DUAYLA ALLAHA EMANETSİNİZZ..BENİ UNUTMAYINüzgün

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: veda:(:(
üzüldüm be çiçekSadalısmıstık sana...
Allah en kısa zamanda problemlerını cozume kavusturur İnşaAllah...
gecen gunku tavsıyen ıcın cok tesekkur edıyorum,gıttım ve buyuk olcude kurtuldum sıkıntılarımdan....
Allah ta senın sıkıntılarını gıdersın...
üzgünüzgünSad
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
çok sewindim senin adına sorma çiçek abii başıma gelmeyen kalmadı herşeyimi kaybediyorumm.Sadgitmeyi düşündüm yapamadım canımada kıyamadım hiçbişe yapamıyorum...elimden hiçbişe gelmiyoSad..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2009, Saat:10:59 PM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.
Profesör
bu kadar kotu umutsuz olan ne be çiçekSad
olumden baska neye cozum bulanamamıs kı.tabı kı bılemem senın sorununu ama her sıkıntının arkasında mutlaka bır ferahlık vardır...dualarım senınle...Sad
bu kadar cozulememz olan ne olabılırkı?????????
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
kardeşim rabbim yardımcın olsun..
neyse seni dara düşüren o sınav inşaallah rabbimin lutfuyla aşarsın...
dualarıma alacağım seni inşaallah hoş bir sedayla dönersin buralara...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim Allah dünya imtihanını kolay eylesin.bütün sıkıntılarını tez zamanda gidersin inş.Allah yar ve yardımcın olsun.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
imtihan dünuası ecrinim Allah yardımcın olsun

inşAllah en kısa zmanda sorun her neyse güzel bir sonuca bağlanır ve aramıza dönersin selametle inşallah
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.