bir insan bir olayi bu kadar nasil carpitabilir tabiki ilk günden sonra hatta ilk 3 günden sonra bu demokratik eylemi firsat bilerek olayi ülkelerinin cikari dogrultusunda dahada provaka etmek istiyen dis gücler olabilir akp ye karsi farkli planlari olanlarin bu firsati degerlendirmesi olabilir
lakin ilkgünkü yasanan polisin baskisi medyanin sansürü karsisinda sosyal medyada bir haykirisla insanlar meydana inmistir bu sosyal medya olaylarinda birinci dereceden aktiv rol almis birisiyim bütün akrabalarima polis devletine karsi yeter demeleri icin meydana inin cagrisi yaptim hemen hemen cogu akrabam arkadaslarim sunnisi alevisi solcusu sagcisi cogu o meydandaydi ilkgünler cünkü ilkgünkü polisin müdahalesi ve medyanin tutumu affedilir gibi degil tabiki ayrica erdoganin güclendikten sonra hadi bir padisahligi deniyeyim tavrida etkili oldu sonuc erdogan da büyük hayal kirikligi yaratmistir :D 37. osmanli sultani olma hayalleri suya düstügünün farkindadir... akp liler ve erdogan bilmelidirki bu millete Mustafa Kemal Atatürk Herkesin kendi sultani olma hakki vermistir..
Evrim hep ileriye dönüktür gecmisi fazla oymak gecmise dönmeye calismak tarihte ne kadar denenmisse basarisizliga ugramistir yada cok kanli devrimlere olaylara neden olmustur. gezi parki olaylari Türkiye tarihine damga vurmus bu milletin kolay kolay bazi kisilerin kulu olmayacagina dair iyi bir cevap olmustur
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)