You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Taksim gezi parkı gerçeği

Taksim gezi parkı gerçeği

General
RE: Taksim gezi parkı gerçeği
sükut şöyle diyeyim 100 tane olay yaşandıysa bunun 10 u bile değil senin yazdıkların. adamlar dediğin kendini bilmez levent kırca, onu artık kemalistler bile sevmiyorlar. sözde camide içki içildi denildi müezzin "yok böyle bir şey" denilince açığa alındı! bu ne iş peki? grup sex, içki içme vs iftiraları atan da yine sözümona muhafazakarlardı. hiçbir şey yapmayıp, yalnızca barışçıl sloganlar atıp yürüyen kadınlara bile 10-15 kişi saldırarak bu polis ne olduğunu göstermiştir tekrardan açıkça. dilerim anlarsınız.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
son olarak şunu koyuyorum, emin ol araştırırsan bunların kat kat fazlasını rahatça görürsün. ben bu olayda sadece muhalif tarafta değilim, taraftarlık yapacak da değilim fakat sizler malesef polis ve hükümetin taraftarlığında gibi gözüküyorsunuz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Fark ettin mi videolardaki yüzü kapalı adamları elinde Türk bayrağı var madem halksın neden böyle yüzünü saklıyorsun.Bende sana polisin ne kadar sabırlı olduğunu gösteren videolar yayımlayabilirim.Ben yüzde yüz polisin bütün hareketleri doğrudur demiyorum ama karşı taraf tamamen haksız ve suçlu.
Düzeni bozmak yıkmak için orada olanlara yapılanlar az bile.Burada milleti polise kırdırmak isteyenler ve bu oyuna gelenler var.Kaç yıldır sorun yoktu neden şimdi böyle oldu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
biber gazından korunmak için örtülüyor, insanlar yüzlerini örtmek için garip garip çözümler aradılar halkın pek çoğunun hali buydu.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
söylediğin şeyler münferit olaylardan öte değil. takip ettiğin medya nedir bilmiyorum fakat akp yandaşı medya işin sadece muhaliflerin kötü yanlarından olank ısımlarını gösteriyor. polisin yaptığı aşırı tepkinin masum görülecek hiçbir yanı yok ki bunun adı zulümden başka bir şey değildir.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.