delice delice
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk tanıştığımızda bende nickinden dolayı erkek sanmıştım neyseki sonra öğrendik bizdenmiş
tabi burada ksııtlı bi ortam tam yazamayabilirim ama elimden geldiğince yazayım
siyasi görüş. farklılığı olsada benim için önemli olan aramızdaki sıcak bağ
birde milleti tersliyo ya o da ayrı bi komedi
sühimcim sıcakkanlı tatlımı tatlı azıcıkta cadı:sırıtık:
ben ona ne kadar takılsamda(erbakancı) beni terslemez hatta konuşurken hoş latifelerle aramızdaki sıcak bağ artıyor
ablasının beter böcüğü
ayrıca abisinin bizim memlekette okuyor olması beni ayrı bi sevindirdi atla gel kız buraya:sırıtık:
rabbim yolunu açık etsin şimdilik bu kadar seni seven ablan

sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk tanıştığımızda bende nickinden dolayı erkek sanmıştım neyseki sonra öğrendik bizdenmiş
sühimcim sıcakkanlı tatlımı tatlı azıcıkta cadı:sırıtık:
ben ona ne kadar takılsamda(erbakancı) beni terslemez hatta konuşurken hoş latifelerle aramızdaki sıcak bağ artıyor
ablasının beter böcüğü
ayrıca abisinin bizim memlekette okuyor olması beni ayrı bi sevindirdi atla gel kız buraya:sırıtık:
Abim bu yaz okulu var sonra bi dönem de uzatmış tenbel teneke
Bilmem belküm gelirim ama abimin evi leştir şimdi ya...
Bnde seni seviyorum simaylacım saolasın
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühüüüüüüüüüüüüüüüü
çok seviyorum çoooookkk
canım yaaa
harbi harika bi kız
oğluma alcam ha

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk tanıştığımızda bende nickinden dolayı erkek sanmıştım neyseki sonra öğrendik bizdenmiş
sühimcim sıcakkanlı tatlımı tatlı azıcıkta cadı
ablasının beter böcüğü
Abim bu yaz okulu var sonra bi dönem de uzatmış tenbel teneke
Bilmem belküm gelirim ama abimin evi leştir şimdi ya...
Bnde seni seviyorum simaylacım saolasınkarizma
a ayıpsın ablacım biz ne güne duruyoruz bize gelirsin
bilmukabele...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.