You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
RE: SÜHİM
Allah Razı olsun sevim ablacım.. gülücük
Valla bu kadar övülmeye alışkın değilim ne yazsam bilemedim...
Düşüncelerinin doğruluğu ne kadar bilemem ama senin böyle düşünmen bni mutlu ettigülücük Tekrar saol..gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
ayyyy bn yoktum gene dogal olarak cewabım bıraz gec olucak...
nese gec olsun güç olmasınWink
sühim bnm birrrrrr numara kardesım arkadasım dostum kankam...kısacası herşeim bi denem dimi kız....
onun için size ne sölesem az...çok cici çok ii kızdır...yanlız adamı rezil etmesını cok ii bilir ondan onu sınırlendırmeın derım:D
(sokak ortasın fln dınlemıo bn diim:D)ya cnm şimdilik bu kdr geldı aklıma gelırse sonra gene yzarım inş...selametle...
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: SÜHİM
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyy bn yoktum gene dogal olarak cewabım bıraz gec olucak...
nese gec olsun güç olmasınWink
sühim bnm birrrrrr numara kardesım arkadasım dostum kankam...kısacası herşeim bi denem dimi kız....
onun için size ne sölesem az...çok cici çok ii kızdır...yanlız adamı rezil etmesını cok ii bilir ondan onu sınırlendırmeın derım:D
(sokak ortasın fln dınlemıo bn diim:D)ya cnm şimdilik bu kdr geldı aklıma gelırse sonra gene yzarım inş...selametle...

Şeyda bi burası kaldı anlatmadığın..
Neyse bnde seni seviyorum açma ağzını sus... Yoksa bnde ağzımı açarımsopakahkaha
Şaka şaka.. ikimizin de bi foyası yok dimikarizm:D

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: SÜHİM
heyy qidi biz bea:sırıtık: die başlamıcam merak etmein gülücük ben sefiorum bu kızı yaa nerdeyse bütün esprilerimi ve tiplemelerimi bu kopuk cadıyı qüldürmek için yapıom ama gülmüo :D deerrmişimmm....cici bu kız yaa harbi kız yani..

dipnot: bende evde kalcam nüffeenn beni de alın aranısaa =)

dipnot2: rüf. abla sana küstük yha Sad bekledik bekledik gelmedin zaten Kuran kursumdan zor izin aldm hafta sonu için.. bi daha sıfatımı unutana kadr göremicen haberin olsun :hııh:
إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ

ALLAH sizin ne dış qörünüşlerinize ne de mallarınıza bakar,o sadece sizin kalplerinize bakar !!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
benim_cumlelerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyy qidi biz bea:sırıtık: die başlamıcam merak etmein gülücük ben sefiorum bu kızı yaa nerdeyse bütün esprilerimi ve tiplemelerimi bu kopuk cadıyı qüldürmek için yapıom ama gülmüo :D deerrmişimmm....cici bu kız yaa harbi kız yani..

dipnot: bende evde kalcam nüffeenn beni de alın aranısaa =)

dipnot2: rüf. abla sana küstük yha Sad bekledik bekledik gelmedin zaten Kuran kursumdan zor izin aldm hafta sonu için.. bi daha sıfatımı unutana kadr göremicen haberin olsun :hııh:

Eyvallah kardeşimgülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
eyvallah alalım diye söylemedik ya olanı olduğu qibi belirttik teşekküre gerek yok Wink
إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ

ALLAH sizin ne dış qörünüşlerinize ne de mallarınıza bakar,o sadece sizin kalplerinize bakar !!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeker gibi bi kız maşallah rosegul

seviyorum seni sühoş rosegul

eyvallah ablam teşekkürlergülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-10-2008, Saat:05:32 PM, Düzenleyen: sühim.
Profesör
iyi ve sevimli biri yası küçük ama maşallah olgun bi kızgülücük bende severim kendisini rosegul cnm bu dünya ve ebedi hayatında sana mutlulukllllar dilerim rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
herkesın kendısı gıbı dusunmesını ısteyen ucuk bır dusunceye sahip olan..ınsana degerı ınsanın dusuncesıne gore veren(cogunlukla) ve de oldugu gıbı gorune (takdır edıyorum)...ve de elestırmeyı seven..bır arkadasımız..
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.