Valla bu kadar övülmeye alışkın değilim ne yazsam bilemedim...
Düşüncelerinin doğruluğu ne kadar bilemem ama senin böyle düşünmen bni mutlu etti
Tekrar saol..
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

Tekrar saol..

Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyy bn yoktum gene dogal olarak cewabım bıraz gec olucak...
nese gec olsun güç olmasın
sühim bnm birrrrrr numara kardesım arkadasım dostum kankam...kısacası herşeim bi denem dimi kız....
onun için size ne sölesem az...çok cici çok ii kızdır...yanlız adamı rezil etmesını cok ii bilir ondan onu sınırlendırmeın derım:D
(sokak ortasın fln dınlemıo bn diim:D)ya cnm şimdilik bu kdr geldı aklıma gelırse sonra gene yzarım inş...selametle...

:D
ben sefiorum bu kızı yaa nerdeyse bütün esprilerimi ve tiplemelerimi bu kopuk cadıyı qüldürmek için yapıom ama gülmüo :D deerrmişimmm....cici bu kız yaa harbi kız yani..
bekledik bekledik gelmedin zaten Kuran kursumdan zor izin aldm hafta sonu için.. bi daha sıfatımı unutana kadr göremicen haberin olsun :hııh:
benim_cumlelerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heyy qidi biz bea:sırıtık: die başlamıcam merak etmeinben sefiorum bu kızı yaa nerdeyse bütün esprilerimi ve tiplemelerimi bu kopuk cadıyı qüldürmek için yapıom ama gülmüo :D deerrmişimmm....cici bu kız yaa harbi kız yani..
dipnot: bende evde kalcam nüffeenn beni de alın aranısaa =)
dipnot2: rüf. abla sana küstük yhabekledik bekledik gelmedin zaten Kuran kursumdan zor izin aldm hafta sonu için.. bi daha sıfatımı unutana kadr göremicen haberin olsun :hııh:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeker gibi bi kız maşallah
seviyorum seni sühoş
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.