You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

((Meksikalı))
RE: SÜHİM
küçük mücahidimiz müthiş bi dava adamı bu yaşta beni gerçekten çok şaşırtıyor bitmek tükenmek bilmeyen bir dava inş. bi gün doğru yolu bulur Big Grin hahahaha ben yay burçlarını çok severim bu da onlardan biri bize geldiğinde konuştuğumuz zaman şunu farkettim zamanımız kızlarına göre çok daha inançlı ama gerçekten bu inancı nda samimi ve ahlaklı bunu çok fazla sezilmiyo bilirsiniz biz insanlar sürekli konuşuruz ama yaşamak !ta bazen pek başarılı sayılmayız ama o bu inancını belliki ailesinden aldığı için çok daha sağlam karakterli bi müslüman genç allah hep kalbini dini üzere sabit kılsın kendisini çok sevdim kendisiyle reel dede görüştük zaten yine bekleriz Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-04-2009, Saat:03:23 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
kimya-yı saadet
saolasın şeyma abla valla utandım.. Dediğin kadar iyi biri olduğumu düşünmüyorum ama neyse saolgülücük Bn de aslan burçlarını çok severim.. Abimlerle her ne kada anlaşamasamda en yakın ve en vefalı arkadaşım aslangülücük
Yarın görüşmek ümidiyleegülücük (yarın cinemaya gidicez dekarizm)gülücükWinkgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Selamun Aleykum..
butun yorumları okudum.. hepsınde aynı seyı solemıssınız . kucuk ve ıyı bıkız.. dogrudur :D hem kucuk hemde ıyı ama Smile ama o yası gıbı davranmıo cogu gordugum kızdan oturaklı.. ve konusmasını cok ıyı bılıo nerden ne yapcagını... en azından ole gorunuo:D daha tam sohpet etme fırsatı bulamadık ama koyu bır Fark WAr cı kendısı..Smile bu yasda bu milli görüşcü inancı walla helal olsun .. bu yonunu takdır edıom yıllardır milli görüşcüyüm die gezen cogu kısıden daha cok milli görüşcü.. Ne dıyım allah kalbıne gore nasıp etsın herseı cunku temız bı kalbı oldugu goruluo gülücük (uzakdan ole gorunuosa yakından nasıl gorunur..gülücük ) he bıde mujdem war erbakan hoca sıyasete donmus tekrar gecıommus basa eskı refahlı saadetlı gunler gelıo Big Grin ama hocanın omrubı sonrakı secıme yetermı onu allh bılır.. genede olsun Smile

bendebu kaadar yeter kendı zora yazdırdı:D herkese yorum yapmısım bı tek ona yapamısım dıe kırılmıs banaBig Grin konuyu bulamadım kendı buldu gonderdıBig Grin o kadar yuzsuz:D:D kendısı ama melek gıbı kanatları eksık degıl kanatlarıda war :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
saolasın ablacım bnde sni çok seviyorumgülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
çok yaramaz biridir ama cok severim kendisini nede olsa Milli goruşcu kardeşim gülücük ama bana soz verdi bu sene sınıfını gecicekmiş okuldan kacmıcakmış bidaha gülücük hadi hayırlısı gülücük
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
öyle bi söz vermedim.. ne kaçması yav.. İsmail abi snde naptın yagülücük
o kadarda hayta bi öğrenci değiliz yanigülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.