You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cvp: RE: Sohbet paneli
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sadece izin verdiklerimiz sohbet paneline girebilicek bundan boyle uslu duranlar calısanlar baskaları ile didişmeyenler konu sayıları yeterli olanlar vs vs...yetki verdiklerimi öm ile bilgilendiricem...

bence de ya hem özllkle çömler çok takılıyo panele paylaşım yaptıkları yok ama panelde cak cak ağızları durmuyo gülücük

genelleme yapma Sad bazıları senin dediğin gibi yapsada. kim ne yaptığını biliyooo
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: Sohbet paneli
ya bütün çömlerden bahsetmedım merak etmegülücük
özllkle dedim, sdc yani eskı üyeler de aynısını yapabiliyo demek istedimWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2008, Saat:10:55 PM, Düzenleyen: Qbra.
Im Not NormaL
Anayasamızın bilmem kacıncı maddesine gore sohbet panelinde şu şu kişilerin istegi uzerine şu şu kişiler konuşabilicek miş..
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anayasamızın bilmem kacıncı maddesine gore sohbet panelinde şu şu kişilerin istegi uzerine şu şu kişiler konuşabilicek miş..

amacından saptırıldığı için kalktı ismail hakaret vari konuşmalar olduğu için böyle daha iyi emin olifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2008, Saat:01:08 AM, Düzenleyen: atesdevrimi.
Cvp: Sohbet paneli
yöneticiler fazlasıyla başları ağrıdığı için bu yolu tercih ediyorlar

üyeler ise sonuna kadar haklı

ne yorum yapacağımı şaşırdım doğrusu

adminler ve modlar birbirleriyle irtibat halinde olmak için msn kullanabileceklerine göre

panel tamamen mi kapatılsa acaba

yada tamamen açık olsa

neyse hayırlısı ola...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anayasamızın bilmem kacıncı maddesine gore sohbet panelinde şu şu kişilerin istegi uzerine şu şu kişiler konuşabilicek miş..

o konuşan kişiler arasında ben de varım meselaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
iyi güzelde neden sadece yanlıs kullananlara yasak deılde hepımıze yasak zaten haftada üc gun gırebılıyorum haksızlık bu bence daha adıl bır cözüm yolu bulunüzgün

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.