You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Sohbet paneli
ARKADAŞLAR HERKES KENDİNCE HAKLI BİŞEYLER SÖYLEDİĞİNİ SANIYODA ŞUDA VAR

BU BİR SEFERDE ALINMIŞ BİR KARAR DEĞİL DAHA ÖNCEDE SÜREKLİ OLARAK PANELDE TARTIŞMALAR OLDU PANELİ KAPADIK VERİLEN SÖZLER ÜZERİNE TEKRAR AÇILDI V.S AMA GÖRDÜKKİ BU SÖZLER ASKIDA KALDI HAKARETİN CİDDİYETSİZLİĞİN HADDİ HESABI KALMAMIŞ
DEFALARCA UYARMAMIZA RAĞMEN HERKES KENDİ BİLDİĞİNİ OKUDU

ŞİMDİ PANELE GİREMEYENLER KENDİLERİNE HAKSIZLIK YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR BUNU DÜŞÜNENLER ÖNCE YÖNETİMİN NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALDIĞINIDA BİR DÜŞÜNSÜN DERİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yöneticiler fazlasıyla başları ağrıdığı için bu yolu tercih ediyorlar

üyeler ise sonuna kadar haklı

ne yorum yapacağımı şaşırdım doğrusu

adminler ve modlar birbirleriyle irtibat halinde olmak için msn kullanabileceklerine göre

panel tamamen mi kapatılsa acaba

yada tamamen açık olsa

neyse hayırlısı ola...

ahh ahhhhhh sevim ablacığım ne güzel konuşmuşşSmilegülücük
ya gerçekten ama her türlü konular konuşuluyordu panelde
ve siteye sohbet için gelenler bile oluyo
hem o panelde de belli, kurallar çerçecesinde konuşuyorus artkgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR HERKES KENDİNCE HAKLI BİŞEYLER SÖYLEDİĞİNİ SANIYODA ŞUDA VAR

BU BİR SEFERDE ALINMIŞ BİR KARAR DEĞİL DAHA ÖNCEDE SÜREKLİ OLARAK PANELDE TARTIŞMALAR OLDU PANELİ KAPADIK VERİLEN SÖZLER ÜZERİNE TEKRAR AÇILDI V.S AMA GÖRDÜKKİ BU SÖZLER ASKIDA KALDI HAKARETİN CİDDİYETSİZLİĞİN HADDİ HESABI KALMAMIŞ
DEFALARCA UYARMAMIZA RAĞMEN HERKES KENDİ BİLDİĞİNİ OKUDU

ŞİMDİ PANELE GİREMEYENLER KENDİLERİNE HAKSIZLIK YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR BUNU DÜŞÜNENLER ÖNCE YÖNETİMİN NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALDIĞINIDA BİR DÜŞÜNSÜN DERİM

daha fazla tartışmanıza gerek yok reyyanın bu yazısını okuyun ve iyice anlayın yönetimide anlamış olursunuz inş.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yöneticiler fazlasıyla başları ağrıdığı için bu yolu tercih ediyorlar

adminler ve modlar birbirleriyle irtibat halinde olmak için msn kullanabileceklerine göre

yada tamamen açık olsa

neyse hayırlısı ola...

kübra ilk önce kendinede bi bak istersen öle konuş
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Sohbet paneli
iyi oldu böylesi yaa elinize sağlık...
yeni üyeler daha forumu tanımadan panel de tartışmaya giriyorlardı.. eski üyelerde (bazı) ateşe benzinle gidiyorlardı kısacası panel de sohbetten başka herşey oluyordu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu ya hiçbişi anlamadım ben safa niye gitti panel niye kapandıimla

safanınneden gittiği ceza listesinde yazılı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oldu ya hiçbişi anlamadım ben safa niye gitti panel niye kapandıimla

safanınneden gittiği ceza listesinde yazılı
gördüm
ömde atılmıyor ya birsürü şey yazmıştımsinir
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

yada tamamen açık olsa

neyse hayırlısı ola...

kübra ilk önce kendinede bi bak istersen öle konuş
yazımda sırf sohbet için gelenler oluyodu demişim zehra abla sen de önce kendine bak demişsin
ben kendime bakıyorum ve 'sdc sohbet için gelmedim ben paylaşım da yapıyorum!' ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2008, Saat:02:25 PM, Düzenleyen: Qbra.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.