You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: SOHBET MEYDANI :)
valla bilmiyorum ama bozulmuştur sanırım konuşmadım bende bayadırgülücük okuyoruz malesef düştük yollara.. ilahi_Aşk sende ne bu azim böyle zirveye ilerliyosun mesajlarda gözüm korktu vallagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
oku oku allah zihin açıklığı versin ağabeyin okuyamadı sen oku :D
osman ağabeyin ne halde :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zirve benim hakkım ama o yusuf denen çakma yöneticiden bana fırsat kalmıyo onu banlamak için hain planlar peşindeyim sonra zirve benim Big Grin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bizim anne tarafıyla sizin taraf çok samimi biraz zkurcalasak akraba çıkarız cigerinizi biliyorum sizin naber :D :D hatta yakın zamanda bizden kız aldınız :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
peter sende tanıyosun diye hava atıp durma : d bende senin sülaleni tanıyorum ama hiç sözünü ediyomuyum burda Big Grin

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
heidi sen banla bacoyu boşver yahu ben ardındayım :D :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
senin havaya ihtiyacın yok ki heidi :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu arada aynı avatarı paylşıyoruz peter bu ne hoŞ'luk :D

tamam havaya ihtiyacım yok karizmam yeter:p

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ilahi_aşk darbe yapalım istiyosan yönetimi devralalım tamamen yusufu alaşağı edelim ne diyosungülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.