You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: SOHBET MEYDANI :)
daha ilk günden kaynaşmış Rolleyes vay be ben bile bukadar hızlı olmamıştmSmileSmileSmile

AŞKI YAŞAMAYI İSTİYORSAN, ÖNCE YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN
GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ, SEN ONLARA YÜRÜYECEKSİN...

HZ. MEVLANA
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
zuahahha öt bakalım kimdin :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
takılmışlığım yok benim bi bakınayım hele dedimgülücük kardeşiyim Atmacanın
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
baba değilsin değil mi :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
yahu ekremin kardeşinin nicki baba idi onu sorduydum demek ki palavere atıyorsun :D
serhat mısın muri misin hangisisin :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
BaBa diğer abi.. onun ne işi var daha burayla.. 2 kardeş değiliz ya bizim aile aşiret gibi yayılıyoruz her yere..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sen hangisisin senin baba ile benim dayılar çocukluk kankası biliyon mu Big Grin :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
senin dayılar da kimmiş...gülücük serhat takılıyomu hala buraya gelmez gerçi o:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.