You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: SOHBET MEYDANI :)
garip nickli cocuk kaçtı:D talustus ne kardeş bi açıkla allah aşkına ben bu sitenin en cahiliyim de Big Grin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tşk ederim gülücük sayende birşey ögrendim

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bana kibarca aradan çekil dedi:D tmm hoş sohbetler hadi kapattım gözlerimi siz konuşun hýms

yusuf nerdesin bunlar beni kovdular Sad ne varsa sende var valla uyusda olsan en azından aradan çekil demiyosun

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sen tepede olduğuna göre baksana forumun Kraliçesi sensin.. ne haddimizre sana aradan çekil demek..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aman estf ne haddimize...kimin çenesi kuvvetliyse tepede genelde o olur) bizimkide öyle demekki

zaten benimki latife hani yeni katıldın aramıza maksat yabancılık çekmegülücük

tekrar hoşgeldiniz diyorum ve size hoş sohbetler diliyorum )

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
dilimiz yabancı değilki cismimiz yabancıllık çeksin size sen konu aç ben yorum yaparım aradagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
) ben çok konu açmıyorum daha çok yorum yapıyorum gülücük bir yıgın konu açıp yorumsuz kalmasındansa açılmış konuları okuyup yorum yapmak daha mantıklı geliyor bana...ama açtıgım eski konulara yorum yapabilirsiniz isterseniz...tabi diğer arkadaşların konularına da )

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.