Black_Falcon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm
ben Aydınlıyım Allah nasip ederse lise 1'e başlıcam
tarih, astronomi ve futbol ilgi alanlarım....
a.s hoş geldin kardeş
isminide bağışlasan ne iyi olcak
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Black_Falcon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm
ben Aydınlıyım Allah nasip ederse lise 1'e başlıcam
tarih, astronomi ve futbol ilgi alanlarım....
antalyalıyım ama yaşımı sölemicem
bi sebep yok öle bi gıcıklık yapasım geldi :sırıtık: insanlara kendimi tanıtmayı sevmem de niyeyse buraya yazasım geldi
neyse siz yine de beni pek tanımayın
çankırıdan katılıyorum
a.ö.f ilahiyat ikinci sınıfa geçtim. yaş 21. sizlerle olmaktan mutluyum.
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)

melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende melisa
izmit memleket
yeni üyeyim
inş güzel günler
bekliyor beni
ha ha ha

konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cümleten selamü aleyküm .ismim ilhan erdemir.konyevi rumuzu ile aranıza yeni katıldım.nevşehirliyim.istanbulda oturuyorum.selam ve duaile kalın sağlıcakla a e o
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.