You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
Black_Falcon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamün aleyküm
ben Aydınlıyım Allah nasip ederse lise 1'e başlıcam
tarih, astronomi ve futbol ilgi alanlarım....

a.s hoş geldin kardeş

isminide bağışlasan ne iyi olcak Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Sizleri Taniyabilirmiyim
ben de yeni üyeyim demek isterdim ama 7 ay geçmiş üye olalı ben bile farkında deilim halay antalyalıyım ama yaşımı sölemicem Tongue bi sebep yok öle bi gıcıklık yapasım geldi :sırıtık: insanlara kendimi tanıtmayı sevmem de niyeyse buraya yazasım geldi karizm neyse siz yine de beni pek tanımayın kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
ben umeyr (erkek) kimileri bayan sanıyorda.... gülücük çankırıdan katılıyorum gülücük a.ö.f ilahiyat ikinci sınıfa geçtim. yaş 21. sizlerle olmaktan mutluyum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bende melisa
izmit memleket
yeni üyeyim
inş güzel günler
bekliyor beni
ha ha ha
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
cümleten selamü aleyküm .ismim ilhan erdemir.konyevi rumuzu ile aranıza yeni katıldım.nevşehirliyim.istanbulda oturuyorum.selam ve duaile kalın sağlıcakla a e o
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
aleyküm selam hoşgeldin kardeşim.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ifade
slm arkadaslar bende yenı uyeyım ismsm rukiye yasım 21 kayserılıyim kayseri A.R.Ö.ANADOLU İ.H.L. bitirdimsınava gırdım ama kazanamadım bu senede yenı aklım basıma geldide bari dedim ilahıyat önlisans bitiriyim iyi etmisim dimi arkadaslar yahuTongueTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende melisa
izmit memleket
yeni üyeyim
inş güzel günler
bekliyor beni
ha ha ha

hepimizi inş. melisagülücük

konyevi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cümleten selamü aleyküm .ismim ilhan erdemir.konyevi rumuzu ile aranıza yeni katıldım.nevşehirliyim.istanbulda oturuyorum.selam ve duaile kalın sağlıcakla a e o

aleykümselam kardşeim...

memnun olduk inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.