You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sizleri Taniyabilir miyim

Sizleri Taniyabilir miyim

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
eLiF Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin SAHRA ama ben senden sonra geldim bende karadenizliyim gülücük

hoşgeldin sefalar getirdin:welcome:
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Sizleri Taniyabilirmiyim
benim adım zia gaziantepliyim üni ögrencisiyim kısmetse 2.sınafa gectim bu sene hımm inatcıyım ve çok meraklıyım paylaşmayı seviyorumm gülmeyi güldürmeyi eglenmeyi severim kısacası sizler gibi degerli arkadaşlarla vakit gecirmeyi seviyorum yani tşkler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim adım zia gaziantepliyim üni ögrencisiyim kısmetse 2.sınafa gectim bu sene hımm inatcıyım ve çok meraklıyım paylaşmayı seviyorumm gülmeyi güldürmeyi eglenmeyi severim kısacası sizler gibi degerli arkadaşlarla vakit gecirmeyi seviyorum yani tşkler

adın zia mı yoksa ziyamııgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende izmirdeyim burda okuorum..KaRaMaN lıyım.....bende izmir ihlde okuorum.çoq skür 1o.sınıfı bitirip 11.e geçtim.yaws Caracush sende bisim okuldan mıssın yeni gördüm....çıkaramadım peqq ama.nese yeterince tanıdınıs heraldee....selametle...:D:D
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
selam arkadaşlar ben kübra bu sene lise bitti inşallah öğretim hayatıma üni de devam edicemgülücük
istanbuldan katılıyorumgülücük 55 yaşındayımgülücük ama 54 gibi gösterırım hea gülücük
sevim ablama burdan sevgi saygı ve öpücüklerımı gönderiyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sa bende yenı geldım
konyada oturuyorum ısmım ozlem 18 yasındayım bende çok suskun bırıyım oknş yı pek sevmem ıçıme kapanık bırıyım yane benım etrafımdakı ınsanların çocuda dınını yasıyan bırılerı yok ama allah razı olsun arkadas cevrem sayensınde bırseyler ogrenoyorum yasamaya calışıyorumm ınş bır gun benıde anlarlarrr....
Nefrete Sevdıgıden Daha Çok Guvenıyorum Çunku Nefretın Sahtesı Olmass
Bunu ilk beğenen sen ol.
_tuana_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sa bende yenı geldım
konyada oturuyorum ısmım ozlem 18 yasındayım bende çok suskun bırıyım oknş yı pek sevmem ıçıme kapanık bırıyım yane benım etrafımdakı ınsanların çocuda dınını yasıyan bırılerı yok ama allah razı olsun arkadas cevrem sayensınde bırseyler ogrenoyorum yasamaya calışıyorumm ınş bır gun benıde anlarlarrr....

o zaman ayrıca ramıza hoşgeldin canım

bizim aramızda son derece rahat olabilir

herşeyi sorabilir

istediğin şekilde kendini ifade edebilrisin

hepimiz eksiğimiz kusurumuzla birbirmizi idare edioruz

rahat ve huzurlu kal biizmle inşaallah...
gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İNŞ CANIM ALLAH RAZI OLSUNNN
Nefrete Sevdıgıden Daha Çok Guvenıyorum Çunku Nefretın Sahtesı Olmass
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bi dene tanıyabilecek misin? Neyse şakaydı tabii ki. Ben 19 yaşında gençliğimin baharında bir gencim. Ama bu bahar her zaman son bahar ilk baharımı yaşıyamadım. hala okumaktayım çünkü.. Sizlri de tanıdığım için çok mutluyum.Konyalıyım tabi ki Laz değilim:D:D:D:D:D
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.