eLiF Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin SAHRA ama ben senden sonra geldim bende karadenizliyim
hoşgeldin sefalar getirdin:welcome:
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
eLiF Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin SAHRA ama ben senden sonra geldim bende karadenizliyim
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim adım zia gaziantepliyim üni ögrencisiyim kısmetse 2.sınafa gectim bu sene hımm inatcıyım ve çok meraklıyım paylaşmayı seviyorumm gülmeyi güldürmeyi eglenmeyi severim kısacası sizler gibi degerli arkadaşlarla vakit gecirmeyi seviyorum yani tşkler

55 yaşındayım
ama 54 gibi gösterırım hea 
_tuana_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sa bende yenı geldım
konyada oturuyorum ısmım ozlem 18 yasındayım bende çok suskun bırıyım oknş yı pek sevmem ıçıme kapanık bırıyım yane benım etrafımdakı ınsanların çocuda dınını yasıyan bırılerı yok ama allah razı olsun arkadas cevrem sayensınde bırseyler ogrenoyorum yasamaya calışıyorumm ınş bır gun benıde anlarlarrr....
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.