Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Sizleri Taniyabilir miyim
Sizleri Taniyabilir miyim
Ben Mirza Ali. bana bulunduğumuz bölgede sultan mirza diye söylerler. Türkçem çok iyi değildir. Aslen Halepliyim. Şu anda gaziantepte ikamahat ediyorum. Kitaplardan okuyarak öğrendiğim Türkçeyle gurur duyuyorum. Türkiye vatandaşıyım. Burda doğdum burda büyüdüm. Annemde babamda Türktür fakat 630 yıl öncesinde Halepten, aslımız olan Osmanlı döneminde halepten şam topraklarına kadar birleşmesiyle zamanla buralara göç edilmiş. Nihayetinde bende 630 yıllık bir geçmişten sonra burada aranızdayım.
Hiç kimse bilmezki kim nerde doğmuşsa doğsun asıl problem bu değildir. Sultanlar sultanı Hz.Muhammed s.a.v. efedimize düşmanlıkta bundan gelmez mi ? Neden ki arap yarım adasında doğmuştur diğer isevi musevi ve yahudiler onun peygamberliğini kabul etmemiş ve hatta ona düşmanlık etmiştir.
Buraya gelişimdeki amaç nacizane bilgilerimi sevgili din kardeşlerimle paylaşmak. Ve kendi bilmediklerimi sizlerden öğrenmektir. Selametle kalın.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi